Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

En Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Kaşgarlı Mahmud Kimdir? Kaşgarlı Mahmud'un Hayatı - Eserleri

Google Yandex
KAŞGARLI MAHMUD KİMDİR?
KAŞGARLI MAHMUD'UN HAYATI

Divanu Lügati-t Türk eserini yazan Kaşgarlı Mahmud hakkında kısaca bilgi...

Kaşgarlı Mahmud, XI. yüzyılda yaşamış, asıl adı Mahmud bin Hüseyin bin Muhammed’dir. Divan-ı Lügati’t Türk’ün yazarıdır. Türk dil bilginidir. Karahanlılar soyundan bir aileden gelmiştir.
Babası Barsgan’lı Hüseyin’dir. Kaşgarlı Mahmud’un yaşamı hakkında kesin ve ayrıntılı bilgi yoktur. Çeşitli kaynaklarda doğum tarihi olarak 1008 yılı ile 1025 yılı ifade edilmektedir. Ölüm tarihi ise tahminen 1090 yılı olarak belirtilmektedir.

Çok iyi bir eğitim gördüğü, İslami bilimlerini iyi bildiği, Türkçe ve Türkçe’nin çeşitli lehçe ve ağızlarını çok iyi bildiği gibi Arapça ve Farsça’yı da mükemmel bildiği tespit edilmiştir. Türkçe’nin gelişip serpilmesinde büyük hizmet ve çalışmalarda bulunmuştur. Kaşgarlı Mahmud’un iki eseri olduğu bilinmektedir. Divan-ı Lügati’t Türk (Türk Dili Lûgati) ve bazı kaynaklarda ikinci bir eseri olarak Kitabü Cevahir-ün-Nahv fi Lügat-it Türk (Türk Dilinin Dilbilgisi Cevherleri Sözlüğü) adlı kitabının var olduğu bilinmekle birlikte henüz ele geçmemiştir. Divan-ı Lügati-t Türk’te anlatıldığına göre 25 Ocak 1072′de Bağdad’ta yazılmaya başlandı; 10 Şubat 1074′de bitirdi. Kaşgarlı Mahmud bu değerli eserini Abbasi halifesi El-Muktedi Biemrullaha sundu.

Divan-ı Lügati-t Türk Araplara Türkçe’yi öğretmek ve Türkçe’nin zengin bir dil olduğunu göstermek amacıyla yazılmıştır. Eserine eklediği Dünya haritası üzerinde, Türklerin yerleştikleri bölgeler ve komşuları olan ülke ve milletlerin yerlerini göstermektedir. Ayrıca bu eserde 7500 civarında Türkçe kelimeyi Arapça olarak açıklamış, 400′e yakın dörtlüklerden oluşan şiir ve atasözleriyle örnekler vermiştir. Türkmen, Oğuz, Çiğli, Yağma, Kırgız ve Türk boylarının Türkçe’si konusunda bilgilere yer vermiştir. Bu eser Türk tarihi, coğrafyası, mitolojisi, folkloru ve halk edebiyatı konularında zengin bilgileri kapsayan ansiklopedik bir lügattır.

Divan-ı Lügati-t Türk, el yazmasının Dünyadaki tek kopyası Fatih Millet Kütüphanesinde 1910
yılında bulundu. 1915-1917 yıllarında öğretmen Kilisli Rifat Efendi tarafından üç cilt olarak basıldı. Besim Atalay tarafından Türkçe’ye çevirisi 1933-1943 tarihleri arasında tamamlanarak 5 cilt olarak Türk Dil Kurumu tarafından yayımlandı.
Divan-ı Lügati-t Türk, bütün Dünyada Türkolojiyle uğraşan araştırmacı bilim adamları için çok değerli bir kaynak eser olmuştur.

Dîvânü Lugati’t-Türk, Türk dilinde ilk ansiklopedi ve sözlük.

Kitabu Cevahirü’n – Nahv fi Lugati’t-Türkî (Türk Dili’nin Nahiv (*) Cevherleri), Türk dilinin ilk gramer kitabı. (Bu eseri daha kaleme aldığı biliniyor. Nerede-nasıl kaybolduğu belirlenemeyen bu eser, günümüze ulaşmamıştır)

Passolig nedir ? Nereden alınır ?

Google Yandex
PASSOLİG KART NEDİR...

Futbol maçlarına gidenlerin stada girerken eziyet çekenlerin ve bundan şikayetçi olanların yüzünü güldürecek yeni bir uygulama geliyor. Artık stada girişlerde uzunca kuyruk beklemek eziyet çekmek ve maç bileti almak için için onca sıra beklemek yok.

Statlara girişte kolaylığı sağlayacak uygulama PASSOLİG kart olacak. PASSOLİG kartı olmayanlar stada giremeyecek. 14 Nisan 2014
tarihinde başlayacak olan Passolig kart uygulaması ile statlara ve maçlara girmek kolaylaşacak ve girişler hızlanacak.


Peki bu PASSOLİG Kart Nedir, Nasıl Alınır, Nasıl Kullanılır

14 Nisan 2014 tarihinden itibaren kullanılacak olan Passolig kartı uygulaması tüm statlarda geçerli olacak ve passolig kartı olmayanlar stata giremeyecek.

Stadyum girişleri artık sadece Passolig Kartlar ile gerçekleşecek. Passolig kart birlikte kağıt bilet devri kapanıyor. 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Kanunu’nun getirdiği E-Bilet projesi kapsamında bir yenilik olan Passolig kart; stadyumlara girişi sağlayan ve kişiye özel bir sportif kimlik kartı olmanın yanı sıra, alışveriş ve ulaşım başta olmak üzere günlük hayatın birçok alanında kullanılabilecek. 


Passolig Kartı Nasıl Nereden Alınır

1. Aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabileceğiniz başvuru formuna bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girin.
2. Cep telefonunuza gönderilen SMS şifresini ilgili alana girerek, ilk aşamayı tamamlayın.
3. Kart tipinizi seçin.
4. Fotoğrafınızı yükleyin ve ödeme aşamasına geçin.
5. Kredi kartınızı kullanarak ya da adınıza otomatik olarak açılan hesaba, ödemenizi nakit olarak gerçekleştirin.
6. PASSOLİG Kart’ınız kurye aracılığıyla belirttiğiniz adrese gönderilecektir. Ayrıca dilerseniz kartınızı belirli PTT şubelerinden ya da stadyum gişelerinden de teslim alabilirsiniz.


PASSOLİG KARTI ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ>>>


14 Nisan 2014 tarihinden itibaren stadyum girişlerinde kağıt bilet devri sona eriyor. Maçlara artık PASSOLİG Kart ile giriliyor. Elektronik maç biletinizi PASSOLİG Kart'ınıza yükleyecek, stadyum girişlerinde kartınızı kağıt bilet yerine kullanacaksınız.  


PASSOLİG KART İLE MAÇ BİLETİMİZİ NASIL ALACAĞIZ? 

Passolig Kart sahibi olan taraftarlar ister passo.com.tr bilet sitesi üzerinden, ister gişeden isterlerse de Türkiye genelindeki binlerce nokta’dan kartlarına maç bileti yükleyebilecek. Kombine bilet sahipleri de Passolig kart sahibi olmalarıyla birlikte, maçları kartlarına tanımlayacak. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresi ile paylaşılacak, cep telefonuna mesaj olarak iletilecek.
Ayrıca kart sahipleri stadyumlarda, maç günleri konumlandırılacak el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabilecek. Kısacası, Passolig kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye (koltuk no, maç saati, maçın oynanacağı tarih, maçın oynanacağı stadyum vs….) rahatlıkla ulaşabilecek.




passolig kart, passolig kart nedir, passolig kart nasıl alınır, passolig kart nereden alınır, passolig kart kaç para, passolig kart olmayanlar maça gidemeyecek mi, maça gitmek için gerekli olan kartın adı ne, maçlara girmek için hangi kart gerekli, maça gitmek için gerekli kart nereden alınıyor, passolig kartın avantajları neler, passolig kart nasıl bi kart, nerden maç kartı alabilirim, maç bileti almak için pasolig kartını nasıl alabilirim, paso lig kartı nerden alınır, paso lig kartı fiyatı ve özellikleri

Dershaneler 1 Eylül 2015 Tarihinde Kapanacak Dershaneler Ne Zaman Kapanacak

Google Yandex

Dershaneler 1 Eylül 2015 Tarihinde Kapanacak, Dershaneler Ne Zaman Kapanacak, Dershaneler Kanununa Göre Dershanelerin Kapanma Tarihi 1 Eylül 2015.

Dershaneler 1 Eylül 2015 Tarihinde Kapanacak
TBMM'Genel Kurulu'nda "Dershaneler Yasası" kabul edilerek yasalaştı. Buna göre dershaneler 1 Eylül 2015 tarihinde kapanacak.

Dershane Yasası'da Neler  
Dershaneler Yasası TBMM Genel Kurulu'nda  22 red oyuna karşılık AKP'nin 226 kabul oyuyla kabul edilerek yasalaştı. Yasaya göre dershaneler 1 Eylül 2015 tarihinde kapatılacak.  

İşte dershaneler yasının içeriği:
  • Milli Eğitim Bakanlığı’nın merkez ve taşra teşkilatında on binlerce yöneticinin görevlerine son verilecek 
  • Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki müsteşar, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı ve Strateji Geliştirme Başkanı dışındaki tüm müsteşar yardımcıları, genel müdürler, daire başkanları, bakanlık şube müdürleri, il milli eğitim müdürleri, il milli eğitim müdür yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürleri görevden alınacak. 
  • 4 yıl ve daha fazla okul müdür ve müdür yardımcılığı yapanların görevleri de eğitim öğretim yılının bitiminde sona erecek. 
  • Görev süresi dört yıldan daha az olanların görevi ise 4 yılı tamamlanmasının takip eden ilk eğitim öğretim yılının bitiminde sona erecek.
  • Dershanelere özel okul veya açık liseye dönüşebilmesi için 4 yıl süre tanınacak. 
  • Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarına geçecek öğretmen sayısını azaltmak için değişiklik yapıldı. Tasarıda 01.07.2015 tarihi itibariyle dershanelerde toplam 6 yıl çalışan eğitim personelinin yapılacak sözlü sınavla bakanlığa alınması öngörülüyordu. Yapılan değişiklikle tasarıda öngörülen tarih, 01.01.2014 olarak değiştirildi. Böylece dershanelerde çalışan öğretmenlerin son bir buçuk yıllık çalışmaları, bakanlığa atanmada dikkate alınmayacak. Bu durumda bakanlığa alınacak öğretmen sayısı önemli ölçüde azalacak. 
  • Tasarıya göre bakanlıkta istihdam edilenler ayrıldıkları dershanelerden kıdem ve ihbar tazminatı da talep edemeyecek. 
  • Dershaneler özel okula dönüşürse bakanlık kayıtlı öğrenci sayısına göre maddi destek verecek. Eğitim öğretim desteği verilecek toplam öğrenci sayısı her yıl Maliye Bakanlığı ve MEB tarafından birlikte belirlenecek. 
  • Etüt eğitim merkezlerine 12 yaş sınırı getirilecek. 
  • Bu kurumlarda öğrencileri sınava hazırlayamayacak. 
  • MEB'in izni ve denetimi olmaksızın hiçbir eğitim öğretim faaliyeti yapılamayacak.
  • Öğretmen adayları önce ÖSYM'nin yazılı sınavından geçecek. Aday öğretmenler en az bir yıl fiilen çalıştıktan sonra 'performans değerlendirmesine göre' başarılı olmak kaydıyla tekrar yazılı ve sözlü sınava alınacak. Sınavda başarılı olanlar öğretmen olarak atanacak. Başarılı olamayanlar il içinde veya dışında başka bir okulda görevlendirilerek bir yılın sonunda tekrar sınavlardan geçecek. Üst üste iki defa sınavda başarılı olamayanların memuriyetle ilişiği kesilecek.
  • Lisans üstü eğitim için yurt dışına gönderilecek öğrenciler hem yazılı hem de sözlü sınava tabi tutulacak. Sözlü ve yazılı sınavın etkisi yüzde 40'ar, mezuniyet notunun etkisi ise yüzde 20 olacak. Sözlü sınav 2013 yılında gerçekleştirilen sınavlar için de uygulanacak. Mülakat komisyonu bakanlıkça oluşturulacak üç kişilik komisyon tarafından yapılacak ve kamera kaydı yapılmayacak.
  • Yurt dışına eğitim amacıyla gönderilen kişilerin geçirdikleri sürelerin tamamı memuriyetten sayılacak. Doktora öğrenimlerini tamamlayanlar mecburi hizmet yükümlülüklerini ifa etmek üzere Milli Eğitim Uzmanı kadrolarına atanacak.

Photoshop Nedir ?

Google Yandex
Photoshop Nedir ? Photoshop grafiklerinizi ve fotoğraflarınızı " şekillendirebileceğiniz " bir resim editörüdür.  Dijital ortamdaki herhangi bir sabit görüntüyle ilgili renk ayarlarını yapabileceğiniz dünyanın en popüler programıdır.  Elinizdeki fotografik metayla ilgili satürasyon, kontrast, ışık gibi görüntüdeki renklerin tüm özellikleri ile ilgilenebilmenizi sağlamaktadır.  Bu üstün özellikleri sayesinde bu alanda bir standart olmuştur. Basım yayın organları başta olmak üzere renk ve resimlerle uğraşan her alandaki kuruluş için Photoshop alanında tek ve değişilmez programlardan
birisidir. Niçin Photoshop KuLLanmaLıyız ?  İnternet Dünyasında milyonlarca tanıtım, siteler, duyurular vs. birçok temeli tasarıma dayanan planlar veya projeler hazırlanmaktadır.  Bunların amacı insanların dikkatini çekmektir. Dikkat çekmek ise güzel bir tasarım ve insanları gözlerini kamaştıracak türden şekiller olmalıdır. Bunlar içinde günümüzde grafik tasarımlı programlar kullanılmaktadır. Photoshop tam bunlar için hazırlanmıştır. Örneğin; bir banner veya logo tasarımı yapıyoruz.Normal paintle yaptığımız logo ile photoshopta hazırladığımız logo kesinlikle bir olamaz. Photoshop çok güzel sonuçlar verir. İşte bunun için kaliteli, şık, güzel, tasarımlar oluşturmak ve yayımlamak istiyorsak Photoshop vazgeçilemiyecek bir kaynaktır.  Fotoğrafçılık unsurları arasında en onemli programLarın başında geLir Nasılki fotoğraf çektirdikten sonra Ben rütüşlu istiyorum diyorsunuz işte o rütüş nasılmı oluyor işte bunun cevabı photoshop. Dünyada kullanım açısından en çok kullanıLan resim düzenLeme editörü olan photoshopun sunduğu bu faydalardan biz neden yaralanmayalaım dimi arkadaşLar. Neden Photoshop ? Başka Program Yokmu Bunun gibi ? Tabiki Photoshop gibi ProgramLar piyasada mevcut. Örnegin : CoreL , Paint Shop Pro Vs... gibi. Ancak bunların yanı sıra Photoshopun kullanımının daha kolay ve özeLLikLerinin daha fazla olmasıyLa herkesin ilgisini çekmiştir. HayaL gücünüzü kuLLanarak Çok güzeL şeyLer ortaya çıkabilirsiz. Bence Nedenmi Photoshop ? Çünkü Arkadasında ADOBe gibi Bir Firma oluğu için. Photoshop'u açtık Soldaki Menu Nedir ? Ne işe Yarar ÜzerindekiLer nedir ? Photoshopumuzu Kurduktan Sonra Açtıgımızda hemen Solumuzda bi tane Menu Bar oldugunu goreceksiniz. Bu menu barın üzerindeki işaretLerin ne oldukLarını Aşagıdaki Resimde işaretlediğimiz sayılara gore teker teker açıklamaya çalışacaz. Ancak Resim Photoshop 6.0 a aittir. Photoshopun Son versiyonu olan CS2 dede FazLa bir değişiklik yoktur onun için endişelenmeyin. image001il2 Unutmamamız gerekenler : * Araç kutusu özelliklerinin bazılarının sağ alt köşelerinde ok (image005rr1) simgesi bulunmaktadır. Bu sembol, özelliğin birden fazla işlevi olduğunu göstermektedir. Özelliğin üzerine gelerek mouse’un sol tuşunu basılı tutarsanız, diğer seçenekler de karşınıza çıkacaktır. Buradan istediğiniz seçimi yapabilirsiniz. * Her farklı özellik seçildiğinde araç kutusunun hemen üst kısmında bulunan seçenek menüsü de değişmektedir. Yapacağınız işlemler sırasında bu menüde çok işimize yarayacaktır. * İşlemlerimizin birçoğunu mouse’un sol tuşu ile yapacağımızı unutmayın.

İş Kanunu'na Göre Yeni İş Arama İzni

Google Yandex

İş Kanunu'na Göre Yeni İş Arama İzni
4857 sayılı İş Kanunu'nun 27 maddesinde "Yeni İş Arama"izni düzenlenmiştir. Bildirim süreleri içinde işveren, işçiye yeni bir iş bulması için gerekli olan iş arama iznini iş saatleri içinde ve ücret kesintisi yapmadan vermeye mecburdur. 

İş arama izninin süresi günde iki saatten az olamaz ve işçi isterse iş arama izin saatlerini birleştirerek toplu kullanabilir. Ancak iş arama iznini toplu kullanmak isteyen işçi, bunu işten ayrılacağı günden evvelki günlere rastlatmak ve bu durumu işverene bildirmek zorundadır.

Su İçerek Zayıflayın Zayıf Kalın

Google Yandex

Zayıflamak ve zayıf kalmak için günde en az 1,5-2 litre su içmeliyiz. Suyun kalorisi sıfır olduğu için kilo aldırmaz. Soğuk su metabolizmayı hızlandırarak daha çok kalori yakmanızı sağlar. Yemeklerden önce içilen su daha az yemek yemenizi sağlar.

Yapılan araştırmalar günde 1,5 litre su tüketilmesi halinde 17.400 kalori yakmanızı sağlar, bu da yaklaşık olarak 2 buçuk kiloya denk gelmektedir.

Cilt Kanserini Önlemenin Yolları Nelerdir

Google Yandex
Cilt Kanserini Önlemenin Yolları Nelerdir

  • Cildinizi güneş ışınlarından koruyun.  
  • Solaryuma girmeyin. 
  • Güneşten koruyucu giysiler giyin. 
  • Her gün mutlaka güneş kremi sürün.
  • Bazı ilaçlar cildin güneşe hassasiyetini artırır. Bu tür ilaçları kullanmak zorunda kaldığınızda güneşten özellikle korunun

Hangileri 1912'den 1948'e kadar Olimpiyat müsabakalarında yer almıştır?

Google Yandex
Hangileri 1912'den 1948'e kadar Olimpiyat müsabakalarında yer almıştır?

A)  Askeri tatbikatlar

B) Sihirbazlık

C) Sanat dalları

D) Hayvan terbiyeciliği



Sorunun cevabı aşağıdadır...


19 Mart 2014 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan sorunun cevabını yazımızın devamında bulabilirsiniz...


CEVAP:  Sanat dallar

Nabilla Benattia, Napoli Taraftarını Üzdü

Google Yandex
Rubin Kazanlı futbolcu Yann M'Vila'nın kız arkadaşı olan Nabilla Benattia, Napoli taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. 

Bir süredir İtalyan ekibinin kıskacında olan M'Vila'nın Ocak ayında Napoli formasını giymesi bekleniyordu. İtalyan taraftarlar M'Vila kadar kız arkadaşı Nabilla'nın da Çizme'ye gelmemesinden dolayı hayal kırıklığına uğradı.

ODTÜ ne Zaman Kurulmuştur ODTÜ Kuruluş Tarihi

Google Yandex
ODTÜ Kuruluş Tarihi
15 Kasım 1956 yılında kurulmuştur

Kayyum Ne Demek

Google Yandex

Kayyum Nedir
1 . Hukuki anlamda; belli bir malın yönetilmesi veya belli bir işin yapılması için görevlendirilen kimse.

Hukuki anlamda uygulaması şöyle: Kayyum da vasi gibi vesayet organlarından birisidir. Ancak vasi vesayet altındaki kimsenin hem kendisini gözetlemek, hem de mal varlığını yönetmek ve hukuki işlemlerde onu temsil etmek üzere atandığı halde, kayyum sadece belirli işleri görmek veya mal varlığını yönetmek için görevlendirilir.

2. Usülsüzlük yapılan özel kurumlara, şirketlere, devletin el koyduktan sonra atadığı yönetici.

3. Cami hademesi.

4. Arapça anlamı; gökleri, yeri ve herşeyi tutan. herşeyin varlık sahibi olabilmesi için gerekeni veren. Allah'ın isimlerinden. turkcebilgi.com

5. 4721 Saylı Medeni Kanun' a Göre Vasi Ve Kayyım Atanması
MADDE 403.- Vasi, vesayet altındaki küçüğün veya kısıtlının kişiliği ve malvarlığı ile ilgili bütün menfaatlerini korumak ve hukukî işlemlerde onu temsil etmekle yükümlüdür.

Kayyım, belirli işleri görmek veya malvarlığını yönetmek için atanır.

Bu Kanunun vasi hakkındaki hükümleri, aksi belirtilmiş olmadıkça kayyım hakkında da uygulanır.


6356 sayılı Sendikalar Ve Toplu İş Kanununa Göre Kayyım Atanması
Seçimlere itiraz
MADDE 15 – (1) Genel kurulda yapılan organ ve delege seçimlerinin devamı sırasında yapılan işlemlere ilişkin olarak seçim sonuç tutanaklarının düzenlenmesinden itibaren iki gün içinde yapılacak itirazlar hâkim tarafından aynı gün incelenir ve kesin olarak karara bağlanır. İtiraz süresinin geçmesi ve itirazların karara bağlanmasından hemen sonra hâkim, 14 üncü madde hükümlerine göre kesin sonuçları ilan eder ve ilgili kuruluş veya şubesine bildirir.

(2) Bakanlık veya kuruluş ya da şubesinin üye ve delegeleri; kanun ve tüzük hükümlerine aykırı olarak genel kurul ve seçim yapılması veya seçim sonuçlarını etkileyecek ölçüde bir usulsüzlük ya da kanuna aykırı uygulama iddiasıyla, bu işlemlerin veya genel kurulun iptali için genel kurul tarihinden itibaren bir ay içerisinde dava açabilir. Dava basit yargılama usulüne göre iki ay içerisinde sonuçlandırılır. Kararın temyizi hâlinde Yargıtayca on beş gün içinde kesin olarak karara bağlanır.

(3) Genel kurulun veya genel kurulda yapılan organ seçiminin iptaline karar verildiği takdirde mahkeme; genel kurulu kanun ve tüzük hükümlerine göre en kısa zamanda toplamak, seçimleri yapmak ve yeni yönetim kurulu seçilinceye kadar kuruluşu yönetmekle görevli olmak üzere, 4721 sayılı Kanun hükümleri gereğince bir veya üç kayyım tayin eder ve görev sürelerini belirler.

Bir ast yürürken karşıdan gelen komutanına 6 adım kala selam verdikten sonra kaç adım geçince selam indirir

Google Yandex
Bir ast yürürken karşıdan gelen komutanına 6 adım kala selam verdikten sonra kaç adım geçince selam indirir

1 adım
2 adım
3 adım
4 adım

Cevap: 1 adım

2014 Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Takvimi-2014 İl İçi Atama-İl Dışı Atama

Google Yandex
2014 Öğretmenlerin İl içi ve İller Arası yer değiştirme takvimi yayınlandı...

2014 yılı içierisinde il içi ve iller arası yer değişikliği bekleyen öğretmenler için  MEB tarafından 2014 yılı atama takvimi yayınlandı...

İşte Atama Takvimi...



ATAMA KONUSU VE ŞEKLİ ATAMA TAKVİMİ
İl içi öğretmen yer değiştirmeleri 12-16 Mayıs 2014 Başvuru
20-22 Mayıs 2014 Atama Sonuçlarının Duyurulması
İller arası öğretmen yer değiştirmeleri 16-20 Haziran 2014 Başvuru
24-28 Haziran 2014 Atama Sonuçlarının Duyurulması
Öğretmenlerin karşılıklı yer değiştirmesi
Becayiş İşlemleri
30 Haziran - Temmuz Becayiş Başvuruları
8-10 Temmuz Atama Sonuçlarının Açıklanması
İller arası özür grubu atamaları 4-8 Ağustos Başvuru
18-10 Ağustos Atama Sonuçlarının Açıklanması
Özür grubu becayiş işlemleri 28-29 Ağustos Başvuru
1-3 Eylül Atama Sonuçlarının Açıklanması
Öğretmen Atamalarının yapılması
İlk Atama
25-31 Ağustos Başvuru
1-5 Eylül Atama Sonuçlarının Açıklanması
Norm Kadro Güncellemeleri 29 Eylül - 20 Ekim 2014

31 - 0 biten futbol maçı hangi ülkeler arasında oynanmıştır

Google Yandex
31 -0 biten futbol maçı hangi ülkeler arasında oynanmıştır

Cevap:Cevap: Avustralya-Samoa

Anneler Günü Ne Zaman? Anneler Günü Hangi Gün?

Google Yandex
Bu sene anneler günü ne zaman?

Her yıl Mayıs ayının ikinci pazar gününe denk gelen Anneler günü bu sene 11 Mayıs 2014 Pazar günü kutlanacak. http://guncelportal.blogspot.com

ANNELER GÜNÜ 11 MAYIS 2014 PAZAR GÜNÜ...

Annerler gününde annenize bir gün değil her gün sevdiğinizi
anlatmak için küçücük bir hediye vermeniz hatta gidip elini öpmeniz bile yeterli.

Anneler gününde annesine hediye almak isteyenler için YORUM bölümünden hediye örnekleri verebilirsiniz....

Fenerbahçe Kupa Töreni 2014

Google Yandex
Spor toto Süper lig 2013-2014 sezonu bitmesine 3 hafta kala 3.1 haftada şampiyon belli oldu. Şampiyon Fenerbahçe...

Fenerbahçe 31. hafta Rizespor ile yapıtğı maçtan aldığı bir puan ile şampiyonluğunu garantilemiş oldu ve şampiyonluğunu ilan etti...

Fenerbahçe 19. şampiyonluğunu kazandı...


Peki Kutalamalar Ne Zaman Olacak?

KUTALAMALAR 11 Mayıs Pazar GÜNÜ...

Fenerbahçe Rizespor maçında seyircisiz oynama cezası olduğundan dolayı sadece kadın ve çocuk seyirciler maça gelmişti. Maçın ardından şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçeli oyuncular saha ortasına gelerek büyük bir coşkuyla şampiyonluğu kutladılar...

Taraftarlar hepi birlikte Tavukları Pişirmişem türküsünü söyledi...

Akşama geleceğim, akşama geleceğim. Hacı baba evde mi?
Balıkları göndermişim. Hacıyı çarşıya göndermişem...
Anahtarlar pencerede
Balık da pişer tencerede
Akşama geleceğim, akşama geleceğim. Köpeklerin nerede?
Köpekleri bağlamışım. Önüne de ekmek doğramışım.
Anahtarlar pencerede
Balık da pişer tencerede 




Alper Potuk'un Saçları Gitti...
Şampiyonluk sevinci yaşayan Fenerbahçeli futbolcular Alper Potuk'un saçlarını kesti...




Bilim adamları yakın zaman önce 11. yy'dan kalma odunun üzerindeki vikinglere ait şifreli mesajda ne yazdığını ortaya çıkarmışlardır

Google Yandex
Bilim adamları yakın zaman önce 11. yy'dan kalma odunun üzerindeki vikinglere ait şifreli mesajda ne yazdığını ortaya çıkarmışlardır

Cevap: Öp beni

Fransız ihtilalinde giyotinle idam edilenlerin isimlerini şifreli olarak örgülere işleyen madame Dafarge hangi romanın ünlü karakteridir

Google Yandex
Fransız ihtilalinde giyotinle idam edilenlerin isimlerini şifreli olarak örgülere işleyen madame Dafarge hangi romanın ünlü karakteridir
Cevap İki Şehrin Hikayesi

Marvel zet toch weer in op 'dubieuze' Daredevil

Google Yandex

Marvel heeft superheld Daredevil zeker niet afgeschreven. Dat zegt Joe Quesada, topman van de Amerikaanse stripgigant, in Smodcast, de podcast van filmmaker en stripfanaat Kevin Smith. Opmerkelijk, want sinds de flop uit 2003 met Ben Affleck in de rol als de gemaskerde rode held was het personage persona non grata in de wereld van de stripverfilmingen.
De aankondiging van een nieuwe serie over Daredevil voor de online videodienst Netflix werd dan ook door velen met opgetrokken wenkbrauwen ontvangen. Quesada laat nu echter
weten grote plannen te hebben met de Daredevil-serie en dat ook de connectie met het befaamde Marvel-superheldenteam The Avengers, dat wel succesvolle films heeft voortgebracht, in stand wordt gehouden.
"Daredevil blijft onderdeel van dezelfde filmische wereld als The Avengers", zegt de topman. "Er zullen ook raakvlakken zijn met de serie over Daredevil en die over S.H.I.E.L.D." De geheime organisatie die The Avengers aanstuurt heeft al een eigen serie, Agents of S.H.I.E.L.D., die onlangs werd verlengd voor een tweede seizoen. "Dit is een heel ander soort superheldenverhaal", vervolgt Quesada over Daredevil. "Het is de ruige straatkant, de duistere onderbuik van de Marvel-wereld."

Diaz, Upton und Mann kämpfen gegen das Klischee

Google Yandex

Ein Mann, drei Frauen und die süße Rache. Cameron Diaz, Leslie Mann und Kate Upton nehmen im neuen Film "Schadenfreundinnen" Rache an einem betrügerischen Mistkerl. Den Schauspielerinnen geht es nicht um die Abrechnung mit der Männerwelt - sondern um weibliche Solidarität.
 
Hollywoods Komödien-Expertin Cameron Diaz, Leslie Mann und Kate Upton treten in die Fußstapfen von Bette Midler, Goldie Hawn, Diane Keaton und Maggie Smith, die in den 1990er Jahren in dem Film "Club der Teufelinnen" publikumswirksam Rache an der Männerwelt übten. Das besondere diesmal: Alle drei "Schadenfreundinnen" wurden vom gleichen Mann hintergangen, von Mark King (Nikolaj Coster-Waldau, bekannt aus der US-Erfolgsserie "Game of Thrones").


Die erklärte Zielgruppe sind aber Frauen. Die Werbebotschaft: Der perfekte Film für einen Mädelsabend mit der besten Freundin. Tatsächlich ist es hoch unterhaltsam, wie die drei Schönheiten in ihrer Rache aufgehen – und berührend, wie sie leiden und ihrem Leben einen neuen Dreh geben. Dabei kommen die Männer bei dem Werk aber auch nicht zu kurz. Die drei Damen sorgen für jede Menge Sexappeal.
"Es gibt so viele von ihnen da draußen", sagt Diaz derweil über Mistkerle wie Mark. "Und ebenso viele Mädchen, die für einen Moment auf so etwas hereinfallen. Ich denke, das ist uns doch allen schon passiert." Die Botschaft der Komödie lautet also: Frauen dieser Welt, haltet zusammen! "Es geht darum, Frauen zusammenzubringen", sagt Leslie Mann. "Und zu zeigen, dass sie sich gegenseitig unterstützen können und nicht immer Konkurrentinnen sein müssen."


 

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (PS4)

Google Yandex
Final Fantasy IV: A Realm Reborn was al een tijd uit voor pc en PlayStation 3. Hoewel de PlayStation 3-versie me niet zo kon bekoren, ben ik toch opnieuw begonnen met deze next-gen versie. Het grootste nadeel vond ik de soms wel erg treurige queesten, en dat is wederom even doorbijten. Mijn oude personage is namelijk verdwenen en ik heb geen idee waar de begraafplaats is. Maar goed, opnieuw beginnen dan maar, en dit keer als een enorm groen monster dat ik uiteindelijk tot monk wil trainen. De naam met Hulk erin en zijn imago is al helemaal in orde.


De verbeterpunten ten opzichte van de PlayStation 3-versie van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn dan. Allereerst ziet het er allemaal beter uit. Zeker een voordeel dat het landschap veel verder te zien is waardoor vergezichten er prachtig uitzien. Het is de meest gedetailleerde MMO die ik gespeeld heb. De PlayStation 3-versie was 720p, deze versie gooit alles naar 1080p. Prachtig dus, alleen is er een probleem. De dialogen waren al amper te lezen en in 1080p helpt de in te stellen lettergrootte tot 140% niet genoeg om het prettig leesbaar te maken. Als je de ruimte ziet die ze voor de dialoogbox zelf gebruiken is daar zeker nog genoeg ruimte over om het voor iedereen prettig te maken.

Hygienemängel: Burger King schickt Prüfteam los

Google Yandex

In einer Mitteilung hieß es jetzt dazu, die Verbesserung der Situation in den betroffenen Restaurants habe "bei uns aktuell oberste Priorität". Unter anderem seien Spezialisten-Teams für Lebensmittelsicherheit losgeschickt worden, um eine Sonderinspektion durchführen. Die Enthüllungen in dem TV-Beitrag haben offenbar viele Menschen interessiert. Im Schnitt 3,79 Millionen Zuschauer (12,1 Prozent) sahen die Sendung.
Markus Pott, Leverkusener Besitzer der von Burger King genutzten Immobilien, erklärte auf Anfrage, in dem Mietverhältnis habe es nie Probleme gegeben.

Ajax viert de 33ste landstitel

Google Yandex
Afgelopen zondag wist Ajax de 33ste landstitel uit haar bestaan te veroveren. De vierde titel op rij werd groots gevierd door de spelers en supporters. Met de mooiste foto's blikken we hier op FOK!sport terug op deze bijzondere dag.

Na de huldiging in het stadion vertrok de selectie per bus naar Amsterdam waar naast de ArenA tienduizenden supporters klaarstonden om de spelers toe te juichen (PRO SHOTS/Jasper Ruhe)

Buikgriep kwelt congres voor voedselveiligheid

Google Yandex

Eerder deze maand werd er in het Amerikaanse Baltimore een congres over voedselveiligheid gehouden, maar de catering leek niet helemaal in orde. Meer dan honderd deelnemers kregen namelijk last van diarree en misselijkheid. De ironie wil dat het waarschijnlijk om een voedselvergiftiging gaat. Dat melde NBC News.
De oorzaak van de honderd zieken is volgens gezondheidsfunctionarissen van de staat Maryland nog steeds niet achterhaald en men houdt de zaak nog in onderzoek.
De bijeenkomst vond plaats tussen 8 en 10 april en meer dan 1.300 voedselveiligheidsfunctionarissen uit de hele wereld kwamen op de meerdaagse top af. De autoriteiten sluiten dus niet uit dat het aantal zieken in werkelijkheid nog hoger kan liggen.

Brand Zwijndrecht vermoedelijk aangestoken

Google Yandex

De zeer grote brand die vannacht woedde in een winkelcentrum in Zwijndrecht, is vermoedelijk aangestoken. Dat heeft burgemeester Dominic Schrijer (PvdA) vanochtend gezegd, bevestigt een politiewoordvoerder. De gemeente organiseert straks om 13.00 uur een bijeenkomst voor gedupeerden.
Bewoners van 36 huizen zijn ‘s nachts geëvacueerd en elders opgevangen. Om 5:50 uur had brandweer sein ‘brand meester’ gegeven, waarna de hele ochtend nog is nageblust. De brandweer kreeg melding van een brandje in een afvalcontainer, maar eenmaal daar bleek een Trekpleister in lichterlaaie te staan. (Novum)

Blondine lockt Männer in Sex-Falle im Mehrfamilienhaus

Google Yandex

Nach der Bezahlung ist vor dem Rauswurf: Eine junge Kölnerin warb Freier im Internet an und lockte sie zu sich nach Hause.  In der Wohnung wurde erstmal abkassiert – doch zum Sex kam es nie. Denn „überraschend“ kam gerade dann der eifersüchtige Freund nach Hause.
Eine vermeintliche Prostituierte hat mit einem Trick mehrere Freier in Köln abgezockt. Angelockt von den Diensten, die die 23-Jährige im Internet anbot, fuhren die Männer zu der der Frau nach Hause. Die beiden handelten dann den Preis für sexuelle Handlungen aus. Das Geld mussten die Männer im Voraus bezahlen. Doch bevor
man sich näher kommen konnte, seien „Bekannte“ der Frau erschienen und warfen den Freier aus der Wohnung, ohne im sein Geld wiederzugeben.
Derzeit geht die Polizei davon aus, dass die Frau mit drei Männern zusammenarbeitete, die sich wohl als Bruder oder Freund ausgegeben haben, wie ein Sprecher FOCUS Online mitteilte. Der Polizei sei bekannt, dass sie zumindest in einem Fall Schläge androhten, um die Männer vor die Tür zu setzen. Ob sie auch handgreiflich wurden, könne die Polizei zum gegenwärtigen Zeitpunkt noch nicht sagen.

Erotik-Star-Werfer klagt an: „Sie zerriss mein Shirt“

Google Yandex

Mit seinem schrillen Luxusleben prahlt er auf Instagram. Doch Dan Bilzerian ist nicht sorgenfrei. Der waghalsige Wurf eines Erotikmodels in den Pool missglückte. Doch damit nicht genug: Zu allem Überfluss zerfetzte ihm die nackte Schönheit auch noch das T-Shirt.
Dan Bilzerian ist quasi über Nacht zum wohl bekanntesten Angeber des Internets aufgestiegen. Seinen schnellen Ruhm hat der bärtige Muskelprotz zum einem seinem viralen Fotoalbum auf Instagram zu verdanken. Dort zeigt sich der angebliche Pokermillionär gerne umgeben von nackten Schönheiten, schwerer Bewaffnung,
luxuriösen Sportwagen oder seiner flauschigen Perserkatze „Smushball“ (Quetschball).

Der missglückte Nacktmodel-Weitwurf

Zum anderen verhalf dem Hollywood-Stuntman ausgerechnet das Video eines missglückten Kunststücks zu fragwürdiger Bekanntheit. Die Aufnahme zeigt Bilzerian dabei, wie er das junge Erotiksternchen Janice Griffith vom Flachdach seiner Villa in den Hollywood Hills in die Luft stemmt, um sie eine Etage tiefer in den Pool zu schleudern. Doch der 33-Jährige verfehlt um Haaresbreite. Die unbekleidete Brünette schlägt mit ihrem Fuß auf der Beckenkante auf.

Bizarre Internettrends: Nackte Pos, Dinner Porn und Leichen-Selfie

Google Yandex

Einer macht es vor und die Masse macht es nach. Seit es Smartphones und soziale Netzwerke gibt, schießen im Internet die skurrilen Fototrends wie Pilze aus dem Boden. FOCUS Online zeigt Ihnen die abgefahrensten Internet-Hypes.
Nachdem mit dem Duckface und der After-Sex-Selfie kein Blumentropf mehr zu gewinnen ist, haben die Stars und Sternchen einen neuen Fototrend aus dem  Hut gezaubert. Heute heute in ist, der dem Trend zum „Belfie“!
Die Wortschöpfung setzt sich aus den beiden Wörtern „Selfie“ und „Butt“ zusammen und bezeichnen ein Bild von einem (häufig nackten) Hintern.

Sex-Erpressung: Richter verbietet Facebook-Nutzung

Google Yandex

Das Münchener Amtsgericht hat gegen einen 21-Jährigen ein Facebook-Verbot verhängt. Dem Urteil zufolge darf der Angeklagte ein halbes Jahr lang keine soziale Netzwerke nutzen, ansonsten muss er zwei Jahre ins Gefängnis.
Über ein Jahr lang stellte ein Münchner Frauen im Internet bloß. Wie die "Süddeutsche Zeitung" berichtet, drohte der 21-Jährige unter anderem mit den Hells Angels und zwang unterschiedliche Frauen, vor der Kamera zu masturbieren. Jetzt hat ein Richter des Müncheners Amtsgerichts Klartext gesprochen: Er darf sechs Monate lang weder Facebook noch WhatsApp nutzen. Falls er sich nicht daran hält, droht dem jungen Mann eine Haftstrafe von zwei Jahren.

58 Festnahmen: Interpol gelingt Schlag gegen Internet-Sex-Erpresser

Google Yandex
Sie erschleichen sich Nacktbilder und erpressen dann ihre Opfer damit. Interpol ist ein Coup gegen einen Erpresserring gelungen. 58 Verdächtigte wurden festgenommen, drei von ihnen trieben im letzten Jahr einen schottischen Teenager in den Selbstmord. Fahndern von Interpol ist ein Schlag gegen im Internet tätige Sex-Erpresser gelungen. Nach Angaben der internationalen Polizeiorganisation vom Freitag konnten in den vergangenen Tagen 58 Verdächtige festgenommen werden, die für von den Philippinen aus operierende Verbrecherbanden arbeiteten. Darunter waren auch drei Männer, die durch ihre Drohungen vermutlich einen Teenager aus Schottland in den Selbstmord getrieben haben.

Warnung vor mangelhaften Arzneimittelwirkstoffen

Google Yandex
Das Bundesinstitut für Arzneimittel und Medizinprodukte (BfArM) zeigt sich besorgt, da Pharmakonzerne ihre Wirkstoffe zunehmend aus Schwellenländern beziehen. Dadurch könnte „früher oder später ein auch größerer Schaden entstehen“, wie der Präsident des Instituts meint. Mängel und bewusste Verfälschungen lassen sich nicht ausschließen Das Bundesinstitut für Arzneimittel und Medizinprodukte (BfArM), eine selbständige Bundesoberbehörde, treibt die Sorge, da Pharmaunternehmen ihre Wirkstoffe zunehmend aus Schwellenländern beziehen. Institutspräsident Walter Schwerdtfeger sagte gegenüber der Zeitung „Die Welt“: „In den meisten dieser Länder ist die Prüfdichte von Herstellungsbetrieben geringer als in Europa oder den USA.“ Es seien schon mehrfach Mängel vor der Weiterverarbeitung oder bewusste Verfälschungen nicht erkannt worden. Dies lasse sich auch künftig nicht völlig ausschließen. „Nach den Gesetzen der Statistik ist deshalb zu erwarten, dass aus solchen Mängeln früher oder später ein auch größerer Schaden entstehen kann“, so Schwerdtfeger.

OSZE-Beobachter sicher in Berlin-Tegel gelandet

Google Yandex
Die gut eine Woche lang in der Ostukraine festgehaltenen OSZE-Militärbeobachter sind am Samstagabend auf dem Berliner Flughafen Tegel gelandet. Das Inspektorenteam, darunter vier Deutsche, waren am Vormittag von ihren pro-russischen Geiselnehmern auf freien Fuß gesetzt worden.

Tödlicher Brand in Odessa : Jazenjuk macht Sicherheitskräfte verantwortlich

Google Yandex
Dutzende sterben, die Polizei schaut zu: Jazenjuk verspricht eine unabhängige Aufklärung. (Foto: picture alliance / dpa). Sonntag, 04. Mai 2014. Tödlicher Brand in Odessa: Jazenjuk macht Sicherheitskräfte verantwortlich. Der ukrainische Ministerpräsident ...

CSU-Vize Gauweiler kritisiert OSZE-Militärmission

Google Yandex
Nach dem Ende des Geiseldramas in der Ostukraine rechtfertigt Verteidigungsministerin Ursula von der Leyen die Entsendung der unbewaffneten OSZE-Militärbeobachter in die umkämpfte Region. Die CDU-Politikerin wies Vorwürfe zurück, die Mission unter ...

Kardeş Payı 11. Bölüm Fragmanı 8 Mayıs Perşembe

Google Yandex

Kardeş Payı 11. Bölüm Fragmanı 8 Mayıs Perşembe Cesetler nereden çıktı? Ali ve Metin’in başı yine dertte! Ve olaylar karışır… Metin, Ali, Feyyza ve Eda içinde kimyasal maddeler ve iki cesetin olduğu bir kamyonla polise yakalanmıştır. Ve bütün bunlar yetmezmiş gibi bu kamyon da Hilmi’ye aittir. 17 bin dolar borçlarının olduğu Hilmi’ye… 8 Mayıs Kardeş P...

Bir Yusuf Masalı 17. Bölüm Fragmanı 11 Mayıs Pazar

Google Yandex

Bir Yusuf Masalı 17. Bölüm Fragmanı 11 Mayıs Pazar Devşirme olarak İstanbul’a gelip Paşalığa kadar yükselen amcasının peşinden Payitahta gelen Bir Macar kızının bir Türk genciyle olan aşk hikayesinin anlatıldığı “Bir Yusuf Masalı” dizisi adından da anlaşılacağı gibi masal tadında bir mahalle hikayesi. Paşanın kızına vurgun kabadayısıyla, Terzinin kı...

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

Arka Sokaklar 328. Bölüm Özeti 3 Mayıs cumartesi

Google Yandex
Mustafa babasına yemek götürmek üzere evden çıkar ve bir daha dönmez. Annesi babasının yanında, babası annesinin yanında olduğunu sandığı için, Cengiz akşam eve gelene kadar Mustafa’nın ortadan yok olduğu anlaşılmaz. Mustafa her yerde aranır bulunamaz. Polise haber verilir. Ekip, komşular, gönüllüler herkes Mustafa’yı aramaya başlar. Bu sırada Haydar ve Y..



..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak, 

Şefkat Tepe 150. Bölüm özeti 3 mayıs 2014

Google Yandex

Şefkat Tepe yeni bölümde Behram ve Farid Sungurlar Timi'ni bitirmek için oyun oynuyorlar! Şefkat Tepe 150. bölüm hakkında ipuçları edinebileceğiniz Şefkat Tepe 150. bölüm özeti aşağıdadır: Samanyolu Tv ekranlarının ses getiren dizis Şefkat Tepe 150. bölümü ile 3 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.30'da ekrana gelecek.  Şefkat Tepe yeni bölümde her zamanki gibi ...
 

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak, 

2014 Yeni Başlayan Diziler

Google Yandex

YENİ DİZİLER 2014

2014 yılında yeni başlayacak olan dizileri sizler için derledik.İşte bu yaz başlayacak olan yeni diziler...
  • Güzel Köylü
  • Öteki Yarım (Diğer Yarım)
  • Yasak
  • Kaderimin Yazıldığı Gün
  • Reaksiyon
  • Diriliş (Ertuğrul Gazi)
  • İlişki tamircisi
  • Ulan İstanbul
  • Cennet mahallesi
  • Çırağan Baskını (En uzun yüzyıl Çırağan)
  • Roman havası
  • Günahkar
  • Hatasız kul olmaz
  • Aşkta ve savaşta
  • Hayat orda mısın
  • Mihrap Yerinde
  • Kaçak Gelinler
  • Akşam Güneşi
  • Büyük Oyun (Reaksiyon)
  • Fedai
  • Dar Gelirli
  • Annemle Babam
  • Ağlatan Dans
  • Hayat Yokuşu
  • Filinta Mustafa

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

''Survivor sevişme görüntüleri'' adlı virüs nasıl kaldırılır?

Google Yandex
Facebook , Twitter Uygulamalar İşte Çözüm

Twitter üzerinde profilinizden 'Ayarlar'a girin ve sol tarafta çıkan uygulamaları tıklayın, oradan bilmediğiniz ama eşleşmiş olan tüm uygulamalara ''Erişimi Kaldır'' deyin, twitter için çözüm bu. Facebook'a gelecek olursak; sağ üst köşeden yine ayarlara geliyoruz, daha sonra sol menüde bulunan 'Uygulamalar'ı tıklıyoruz, ''Kullandığım Uygulamalar'' yazısının altında ki bilinmeyen uygulamaları silin. İşte çözüm bu.


''Survivor sevişme görüntüleri'' adlı virüs nasıl kaldırılır?,''Survivor sevişme görüntüleri'' adlı virüsü nasıl kaldırırız?, Facebook virüs bulaştı, facebook virüs kaldırma, Facebook ''Survivor sevişme görüntüleri'' adlı virüs nasıl kaldırılır?, facebook kendi kendine paylaşım yapıyor, facebook etiket engelleme, facebook ''Survivor sevişme görüntüleri'' adlı virüsünden kurtulma

Vajinal Akıntıyı Gidermek İçin Soğan Suyu Kürünü Deneyin

Google Yandex
Vajinal Akıntıyı Gidermek İçin Soğan Suyu Kürünü Deneyin 
  • 1 tane orta boy kahverengi kabuklu yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün. 
  • İki su bardağı kaynatılmış suya koyarak 5 dakika kaynatın.
  • Daha sonra öğle ve akşam yemeklerinden önce bir su bardağı için. 
  • Bu soğan kürünü 15 gün uyguladıktan sonra sonlandırın.  
Dikkat: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın. 

Fransızcadan dilimize geçen bonkörün anlamı nedir

Google Yandex
Fransızcadan dilimize geçen bonkörün anlamı nedir

Cevap: İyi kalpli

Hint Adamın Karnından Servet Çıktı

Google Yandex
Hindistan'da altın vergisi sebebiyle gümrükten rahat geçmek için 12 adet külçe altını yutan adam ölümden döndü. 

Tecavüzcü köpek

Google Yandex
Kapıdan sahibini uğurlayan bu köpek, adam gider gitmez hemen koşup yastığa tecavüz etmeye başlıyor. Adamın geri gelmesiyle birlikte hiçbir şey olmamış gibi gidip kapının önünde bekliyor.Köpeğin o anları kameraya böyle yakalandı..