Blogger tarafından desteklenmektedir.

En Popüler Yayınlar

2016 KPSS Sınavı Ne Zaman Yapılacak? 2016 KPSS Sınav Başvuru Tarihi

Google Yandex

2016 ÖSYM Sınav Takvimi AçıklandıÖSYM tarafından açıklanan sınav takvimine göre adayların sınava giriş tarihleri netlik kazanmış oldu. Açıklanan sınav takvimine göre KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri alanındaki sınav 22 Mayıs’ta, KPSS Lisans Alan Bilgisi ise 29 Mayıs’ta yapılacak.
2016 KPSS Başvuruları Ne Zaman?Her iki KPSS Sınavı da 9 Haziran tarihinde açıklanacak. 2016 KPSS Sınavı başvuruları 17 – 31 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Evlendirme Programında hamile kalan gelin adayı

Google Yandex

Ekranların sevilen izdivaç programı Zuhal Topal'la'da skandal bir olay yaşandı. Gelin adayı talip olarak geldiği damat adayından hamile kaldı! Selin Gayıp isimli gelin Adayı Fırat Timuçin isimli damada talip geldi. Bir süre duygusal birliktelik yaşayan çift, daha sonra yollarını ayırdı. Ancak bu yakınlaşma sırasında Selin hamile kaldı. İşte şoke eden iddialar...
Eylül ayında Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu'na talip olarak gelen Selin Gayıp ilk görüşmede olumlu yanıt almıştı. Bir süre görüşmeye devam eden çift daha sonra anlaşamadıklarını söyleyip ayrılmıştı.
Zuhal Topal'a taliplerini aramaya devam etmek istediğini söyleyen Selin Gayıp'ın programda yarıştığı süre boyunca hamile olduğu iddia edildi.