Blogger tarafından desteklenmektedir.

En Popüler Yayınlar

31 çekerken sıçtım sıvadım


Sene 3500 bizimkiler memlekete gidecek 2 günlüğüne.  Her delikanlı gibi ev boş değişik 31 çeşitleri düşünüyorum. Balon yapsam sıcak su mu doldursam, silikondan vajina mı yapsam falan derken malzemeyi de yığdım yavaştan. Projeyi seçtim, 8cm kasa fanının motoruyla vibrasyonlu alet yapıp malafata dolayıp orgazmın doruklarına ulaşacağım.


Kasa fanının bir pervanesini kırmayıp, üstüne de bir vida sıktım ki, santrifüj etkisi vibrasyon yaratsın. Onu da salatalığın üstüne sıcak silikon ile saat kordonu gibi birşey yapıp sabitledim. Salatalık tabi sonra malafat olacak.  Şarj aleti v.s. ile çalıştırdım aleti.  Hatta
elektronikçiden buton aldım, ateri butonu basıyorum çalışıyor. USB'den elektrik alıyor. oooh mis.


Boşalmaylan beraber, bilmem mühendislik hatası sonucu , bilmem benim kendimi kaybetmem neticesinde aletin pervanesine çarpan atmık havai fişek gibi etrafa yayıldı.


Halıyı malıyı sildim geçti fakat babamın laptop çantasının üstüne gitmiş, sildim falan leke kaldı. Dedim bunu makineye atıp yıkayım. Ayarladım aleti, attım makineye. huur çocuğu makine, sıkarken çantayı sıkıştırmış. Çanta bir çıktı köpek parçalamış gibi. Yırtık pırtık. Al sana fantezili 31.


Ertesi gün oldu, akşam babamlar gelecek. Bimeksten aldıydık çantayı. Bindim dolmuşa bimekse gittim. Çantadan tabi yok ne gezer amk 1 sene önceki çanta bimekste. Siyah olsa yine yuttururum pedere, çanta da haki yeşil. 2-3 mağaza baktım, pornhub ve 31 ile değerlendireceğim günler çanta peşinde gitti. Tek postayla kaldım. Elbette çantanın aynısını bulamadım. Başka bir çanta aldım, babama da onun fermuarı bozuldu bende bunu aldım dedim.


Adamcağız inanmadı tabi de, ne bilsin oğlunun kasa fanıyla yaptığı aletle attırırken mühendislik hatası yaptığını, makinede yıkarken çantanın parçalandığını.


Bu da böyle bir anımdır.  

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Enteresan Olaylar / İçinden Geldiğince / Takara Tukara konu Başlığı 31 çekerken sıçtım sıvadım. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2016/12/31-cekerken-sctm-svadm.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

1 Yorum Yapıldı "31 çekerken sıçtım sıvadım"

  1. anan görseydin 31 çekerken ne yapacaktın salak ya

    YanıtlaSil