Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

En Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

tayland ormanında 200 türk bulundu

Bize her yer Türkiye diyen arkadaşlar olayı biraz abartmış sanırım. Neyse olayı uzatmadan haberi verelim.Tayland polisi, ülkenin güneyindeki Songkhla bölgesindeki bir ormandaki gizli kampa yaptığı baskında, 200 Türk mültecinin yakalandığını söyledi. Polis şefi Thatchai Pitaneelaboot tarafından "eşi benzeri görülmemiş" olarak nitelendirilen olayın ayrıntıları da netleşiyor. İddiaya göre mülteciler aileleriyle birlikte gelmiş ve kamptan hareket etmeye hazırlanıyorlardı, çünkü çantalarını ve yanında getirdikleri eşyayı yolculuk için hazırlamışlardı.

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Dünya Haberleri / Polemik Konusu konu Başlığı tayland ormanında 200 türk bulundu. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2014/03/tayland-ormannda-200-turk-bulundu.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

22 Yorum Yapıldı "tayland ormanında 200 türk bulundu"

  1. üstlerinde kimlik olmayan ve türkiye'den geldiklerini söyleyen türklerdir. tayland hükümeti'nin "eşi benzeri görülmemiş olay" olarak durumu anlamaya çalışması da tam dumurluk olay.

    YanıtlaSil
  2. lan bunlar bizim uruguay mültecisi yenisözlükçüler olmasın? yollarını kaybettiler zaar?

    YanıtlaSil
  3. on alan öğrenci asaleti13 Mart 2014 06:56

    tayland'da her yerin turist dolu oldugunu bilmeyen, tecrubesizliklerinin kurbani olmus turkler.

    ormanda saklanacaginiza kucuk gruplara ayrilip sehirde dolassaydiniz kimsenin ruhu bile duymazdi. zaten her yer turist. herhalde polis kimlik sorar falan diye korktu garibanlar.

    muhtemelen avustralya'ya falan goturuyordu biri bunlari, tayland'da birakip kacti.

    YanıtlaSil
  4. uygur türklerinin, türkiye'ye iade edilmek için düşündükleri tilkilik gibi görünüyor.

    YanıtlaSil
  5. walking down the street13 Mart 2014 06:57

    muhtemelen feriştah'ın kabataş fantazisini süsleyen yarı çıplak yarı deri kıyafetli kırbaçlı kelepçeli kimselerdir.

    YanıtlaSil
  6. saat gecenin biri13 Mart 2014 06:58

    malezya'daki uçak kazasından bile fantastik olay.

    gerçi mülteciler sadece türkiye'den geldiklerini söylemişler. (o)

    YanıtlaSil
  7. gülelim mi bitmeyen orta asya'dan göç maceralarımıza, ağlayalım mı geri bırakıp zülmedilmelerine karşı koyamadıklarımıza bilemedim, ama her türlü türkiye kapılarını açmalı, madem orda koruyorumuz kendi bayrağımız altında sahipleniriz.

    YanıtlaSil
  8. sagliginiz icin13 Mart 2014 06:59

    kaybolan uçaktan sonraki garip, bombastik, fantastik olay... bölgede harbiden bi' anomali mevcut olmalı...

    YanıtlaSil
  9. bulunan balik nemo13 Mart 2014 06:59

    her yer taksim her yer direniş dediğimiz günlerde tayland'da neden direniş yok deyip oraya direnmeye giden vatandaşlarımız olabilir. tabi ormanda olunca direnişte son durum ne haberleri olmamış =p~

    YanıtlaSil
  10. kirkinin da kulbu kirik karakter13 Mart 2014 07:00

    arakanla bağlantısı olma olasılığı olan 200 türktür. zira komşu ülkeden mynamar'dan kaçmış olabilirler ve çok zeki dış işler bakanımız onlara türk kimliği vermiş olabilir.

    YanıtlaSil
  11. bi durun laa13 Mart 2014 07:00

    türk olup olmadıklarına dair yine en kesin kanıt yine mangal olacaktır. :d

    YanıtlaSil
  12. imposabılll13 Mart 2014 07:00

    tayland bu embesiller yüzünden yakında türk vatandaşlarına vize uygulamaya başlarsa şaşırmam.ulan dünyanın her yerinde nerde illegal nerde pis iş var altında bir türk var amk.ne lanetli milletmiş bu yarabbi

    tayland vize uygulamayan turist dostu bir ülke sınırdan girince istediğin şehirde kimlik pasaport soran yok dilediğin gibi gez dolaş yerleş.yemin ediyorum bu ülke insanının iq sorunu var

    YanıtlaSil
  13. tayland'ın seks turizmine kendini kaptırıp bütün parayı yemiş, kaçak denizcilerdir. öyle bir etkisi yok değil bölgenin. payalay hep bittiiy. =(

    YanıtlaSil
  14. türk büyükelçiliği konudan haberdar olmadığını söylemiş .

    "abi sorarlarsa ben bunu tanımıyorum yea "

    YanıtlaSil
  15. NASIL GELDİKLERİ BİLİNMİYOR

    Mültecilerin Tayland'a neden ve hangi yolla geldikleri henüz bilinmiyor. Tayland polisi, şu ana kadar herhangi bir suçla suçlanmayan mültecileri sorgulamak için tercüman bekliyor. Tayland'daki Türk büyükelçiliği ise konudan haberdar olmadığını açıkladı.
    UYGUR TÜRKLERİ Mİ?

    Ülkenin güneyinde Malezya sınırı yakınlarındaki Songkhla vilayetinde bulunan kamptaki mültecilerin kendilerini ‘Türk' diye nitelendirdiği bildirildi. İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün Tayland temsilcisi gruptakilerin Çin'den gelen Uygur Türkleri olup olmadığını saptamaya çalıştıklarını söyledi.
    TÜRKİYE'DEN OLDUKLARINI İDDİA EDENLER VAR

    Polisin verdiği bilgiye göre yakalanan 200 kişinin üzerinde kimlik bulunamadı. Deutsche Welle’nin haberine göre söz konusu kişiler Türkiye'den geldiklerini iddia ediyorlar. Tayland polis yetkilileri mültecilerin aileler halinde bulunduğunu ve çoğunun kadın ve çocuk olduğunu belirterek, eşyalarını yanlarında taşımaları nedeniyle buradan başka bir yere gitmek istedikleri izlenimi verdiklerini kaydetti.

    YanıtlaSil
  16. Gözlerden belli uygur türkleri sahip cıkmalıyız soydaşlarımıza dünyanın neresinde türk varsa hepsine sahip cıkmalıyız ozaman büyük devlet oluruz

    YanıtlaSil
  17. AAA BENİM DAYI OĞLUDA ORDA..

    YanıtlaSil
  18. Cemaatin işi olmasın? Türkiyede foyası ortya çıkıp deşifre olan paralel abileri ablaları gözlerden uzak tutmak için buraya saklamış olmasınlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gariplerim benim Türkiye´deki Türk düsmanlarindan kurtulupda Alevi Türkümüz, Sünni Türkümüz, Sii Türkümüz hepimiz bir toplanabilsek sizi bu rezaletlerden kurtaracagiz ama... Ne Anadolu Topraklarini, ne Orta Asya nede Ortadogu Topraklarini koruyamiyoruz. Bu zibidi AKP, BDP´nin yüzünden.

      Sil
  19. NASİHATTIR NEVİM GENÇ E13 Mart 2014 23:30

    NAVİ SENİN HAKKATEN İŞİN GÜCÜN YOKMU ARKADAŞ..GİT Bİ GEZ HAVA AL LA....HER HABERDE VARSIN ..KALBİNDE Mİ SIKIŞMIYOR..GİDİCİSİN BİRAZ İBADET ET..

    YanıtlaSil
  20. bu navi gençi bayadır takip ediyorum da, sanırım eşiyle ilgili cinsel problemleri var :D

    YanıtlaSil