Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

En Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

2 Yeni Ses Kaydı! Alo Fatih'ten Sonra Alo Ferit


İnternete 2 yeni ses kaydı iddiası. 1. ses kaydı Başbakan Erdoğan ile Ferit Şahenk arasında. 2. ses kaydında ise Yalçın Akdoğan ve Nermin Yurteri var.

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Siyaset Lazım konu Başlığı 2 Yeni Ses Kaydı! Alo Fatih'ten Sonra Alo Ferit. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2014/03/2-yeni-ses-kayd-alo-fatih-sonra-alo.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

6 Yorum Yapıldı "2 Yeni Ses Kaydı! Alo Fatih'ten Sonra Alo Ferit"

  1. alo ferit ten sonra alo kimde bakalım.....ALO..... :o

    YanıtlaSil
  2. 'Başbakan Şahenk'e durumun Gezi olaylarının farklı bir boyutu olduğunu, ülkeye yönelik ciddi bir operasyon olduğunu söyleyerek çalışanlarında omurgalı tipler olması gerektiğini belirtiyor'Öncelikle senin yanında tuttuğun o jöle kafanın ne kadar omurgasız olduğunu bilmeyen yok.ikincisi omurga denilen şey dürüst insanlarda olur.Ayakkabı kutusu Politikacılarında değil..

    YanıtlaSil
  3. USTASINIZ YAHUDİLER USTA,AMA TÜRK MİLLETİ SİZDEN DAHA USTALAŞTI.TEK İSTEDİĞİNİZ BU ÜLKENİN KARIŞMASI VE ÜLKEMİZİ BİZE BIRAKMAMAK.SİZ VE İNGİLİZ AKLIYLA ÇEVİREMİYECEĞİNİZ DÜMEN YOKTUR.HER ÜLKENİN ŞERBETİNE GÖREKILIF HAZIRLAR VE DÜĞMEYE BASARSINIZ.YILLARCA ÜLKELERE KAN KUSTURDUNUZ AMA BU SEFER TÜRKLER UYANDI SİZİN MÜCADELENİZ FİYASKO OLACAKTIR.

    YanıtlaSil
  4. Belkide gizlice dünyanın hatırı sayılır firmalarına anlaşma gereği devlet gizliliği ile bunların hepsi orijinal tasdiklerini almış bekliyor olabilirde.Halkımız bunca tiyatrolardan sonra gerçekle yüzyüze kalırsa seçim sonuçlarına nasıl bir bomba etkisi yapar dersiniz.Belkide bu seçimden AKP yüzde 65 lerde çıkacak.Buda başta cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçime nasıl bir referans olacak ve uzun vardeli hedefleri için nasıl bir enerji olacak ,nasıl bir güzen tazeleme olacak düşünebiliyormusunuz?Buradan hezimetle çıkacak ilk parti CHP olacaktır.Yüzü bu kadar renk değiştirmeyen Sn genel müdür bile kimseye diyecek laf bulamayacak.Sonrada tabiki kısmen MHP yi etkileyecektir.Diyorlarya sokağa bile çıkmaya yüzleri kalmayacak diye.Bakın bu büyük bir laftır.Çok çok sağlam belgeler elinde olan bir insanın ancak bu kadar rahatlıkla söyleyebileceği bir söylem.Bunları Türkiye basını ve dünya basını dahil ilk benden duymuş oluyorsunuz.Benden söylemesi az kaldı yaşayalım hep beraber görelim...

    YanıtlaSil
  5. Yani büyük ihtimalle seçime bir kaç gün kala patlatacak bombayı hükümet.Aslında bilinmeyen güçlerin servis ettiği montaj kaset çok değil bir kaç tane.Sonradan ortaya çıkarılan bütün ses kayıtları hükümet tarafından oluşturulmuş süreli sansasyon yaratacak dinlemelerdir.Yani hükümet resmi dinlemelerden aldığı bazı görüşmelere kendi gizliliği ile montaj yaptırıp servis ediyor beyin fırtınası. Yani orijinal konuşmaların birebir kopyasını mahkemelere sunacak ve gün gün yayınlamaya başlayacak.Falan saatte Erdoğan ile Bilal in diye servis ettikleri bir konuşmanın orijinalini budur diye dinletecek.Bunun gibi merak edilen hangi konuşmalar varsa eğer tamamı montaj olarak oluşturulmadı ise kamuoyuna birebir yayınlatacak.Tamamı montaj olanlar içinde resmi kayıtlarda bu saatler arası bu kişiler arasında böyle bir konuşma yoktur belgesi çıkaracak.İsteyenlerede istedikleri yere kontrol ettirilebileceğinide deklare edecek.

    YanıtlaSil
  6. Bu Şahenk Fethullah Gülen'in dizinin dibinden ayrılmayan Şahenk değil mi.

    YanıtlaSil