Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

En Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

justin bieber


o iğrenç itici şeker suratıyla, çocuk sesiyle şarkı söyleyen bebe.

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Magazin Heryerde konu Başlığı justin bieber. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2014/03/justin-bieber.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

15 Yorum Yapıldı "justin bieber"

  1. sürekli twitter'da trending subject'lerde görmem üzere merak edip google'da araştırdığım ve tipini görüp sesini duyunca uyuz olduğum çocuk. hele o ses, o ses! gitmiyor kulaklarımdan.

    YanıtlaSil
  2. ıfade verirkenki hali ile o sari saclarini tek tek yolma hissi verdi. tvlerde bu boy king'i biz yarattik alin sonucu gorun diye konusuluyor. arrogant little snot, stuck up smug obnoxious bazi tanimlar. ergenlik degil bu saygisizlik ego manyakligi. bir mucize olsada icerde biraz yatsa dersini alsa. kanye westin beyazi.

    avukat: remember earlier today, what ı asked you
    justin- no
    avukat: why dont you listen to what i have to say, and then maybe you ll tell me yes or no
    justin-i dont have to listen to anything you say

    verdigi ifadeyi internetten bulun ve izleyin sevgili ergen kizlar, su cocugu hala sevebilirmisiniz.

    YanıtlaSil
  3. ifadesini izledim. baya gerizekalı bi çocukmuş vesselam. hareketler falan, sanki bayağı bir amerikan filminin umursamaz, ukala başrol oyuncusu gibi davranmış. dr. house musun sen? 19 yaşında bi veledsin hepi topu.

    ama şimdi düşündüm de, bu adam karakterinin gelişeceği, kültürünün artacağı, insanlarla nasıl iletişim kuracağını öğreneceği yaşlarda konserlere çıkmış, albüm çıkarmış, şöhret olmuş. bunlarla uğraşmış. yani yukarıda yazdığım şeylere sahip olmaması normal.

    YanıtlaSil
  4. 20 yaşındaki kızlara bile saç baş yoldurduğunu gördüm ya, benim bu dünyada işim olmaz daha.

    YanıtlaSil
  5. borcparaistemebenden11 Mart 2014 07:59

    15 yaşındaki bi şarkıcı. yaşının küçüklüğü nedeniyle bana küçük emrahı hatırlatıyor. şarkıları iğrenç. sesi de kız gibi.

    YanıtlaSil
  6. 1994 doğumlu kanada'lı pop şarkıcısı. youtube sayesinde meşhur olmuş.

    YanıtlaSil
  7. henüz 94 doğumlu olmasına rağmen izlediğim bir canlı performansında kendisinden 8-10 yaş büyük genç kızları orgazm edecek kadar bağırtmayı başaran bebe.

    çok sonra gelen edit: soytarı çıktı herif.

    YanıtlaSil
  8. sürekli etrafta ismini duyunca merak edip araştırdığım ve tipini ve o cırtlak sesini duyunca tüylerimin diken diken olmasına sebep olan bebe.

    bide beybii, beybiii ehuuuuu diye bağırmıyor mu? çarpıcan bitane yüzüne beybiymiş.

    YanıtlaSil
  9. hassiktir diyorum11 Mart 2014 08:01

    baby videosunun 1:11 saniyesinden görüldüğü üzere kalbi göğsünün sağında olan çocuk. ben demiştim bir yamuk var bunda diye.

    http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4 +

    YanıtlaSil
  10. gay olduğundan adım gibi emin olduğum acayip tipleme. ayrıca yıl itibariyle 16 yaşında olmasına rağmen o nasıl ses lan 10 yaşında gibi ?

    YanıtlaSil
  11. radyoda baby şarkısını dinledikten sonra djin ismini söylemesiyle şok olduğum yeni yetme şarkıcı. hayır tanımaz etmezdim, merak da etmezdim o şarkıdaki ses birebir kadın sesine benzemeseydi. biz de serdar ortaç'a sorardık nasıl bu kadar kadınsı ses tonuna sahip olabiliyor diye.

    YanıtlaSil
  12. anneme bir fotoğrafını gösterdiğimde :
    -ayy bu kıza bu şaç hiç olmamış .demesi ve beni yarmasına sebeb olan şahsiyet .

    YanıtlaSil
  13. Kendini bir şey sanan youtube'la ünlü olmuş, hollywood ünlülerinin bile ağzının suyunu akıtan, görünüşü 15, sesi 10 yaşında gösteren kanadalı şarkıcı

    YanıtlaSil
  14. Kendilerine her zaman ulaşılmaz yabancı star arayan kaşarların yeni gözdesi, harry potter da öyleydi, çocuğun 120 kiloluk sevgilisi var hemi de erkek, edwardın gay dergilerine verdiği pozlar, oynadığı gay filmleri ve sahneler vs. sanalda dolaşmakta, bu da öyle olacak eminim.

    YanıtlaSil
  15. kim kardashian ın yeni filminde rol alarak adult sektörüne giriş yapması muhtemel kanada lı ses sanatçısı.

    YanıtlaSil