Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

En Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

kaslı erkekler mi kassız erkeler mi çekicimidir?

Anlamıyorum arkadaş bi gün "ımm baklavalara bak" diğer gün "bu ne ya bu kadar kas ne" şimdi kızlar spor salonuna gidip kas mı yapalım, evde oturup göbek mi? Erkeklerin çoğu ağırlık kaldırmaya kızların ilgisini çekebileceğini düşündükleri için başlar. Bir süre sonra olay spor salonundaki veya çevrelerindeki erkekleri kıskandırmaya döner. Uzun süredir bu sporu yapan aydınlanmış bireylerde bu hatun tavlama işi zaman içerisinde sporu kendisi için yapma farkındalığına gelip dayanmıştır. Aydınlanma bir yana, hâlâ tartışmaya açık olan soru “Kızlar kaslardan cidden etkileniyor mu?” daha spesifik olacak olursak “Hastası olduğunuz, peşinden koştuğunuz hatunlara, kaslar çekici geliyor mu?” buyrun polemik konusu size

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Polemik Konusu / Takara Tukara konu Başlığı kaslı erkekler mi kassız erkeler mi çekicimidir?. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2014/03/kasl-erkekler-mi-kassz-erkeler-mi.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

21 Yorum Yapıldı "kaslı erkekler mi kassız erkeler mi çekicimidir?"

  1. Biri severim diyor
    biri iyy iğrenç diyor
    anlamadim gitti he sevmeseler bile tabi sporu bırakmam
    ama benimki sadece bir sorunsal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pırt yaptım ya laa12 Mart 2014 08:17

      bende kasli kizlari seviyorum o ne olacak simdi... biz onlar istedi diye kas yapiyosak onlarda yapsin minakim. $-)

      Sil
  2. SusiOlmayiReddedenJaponBaligi12 Mart 2014 08:12

    isviçreli bilim insanlarının araştırmalarına göre kızların "iyyy iğrenç" dediği şeylerin %96'sı aslında kızların hoşlandığı şeylerdir.

    YanıtlaSil
  3. japon yada koreli erkekleri severim. tertemiz ama cinsellige gelince kirli cocuklar tam sevdigim gibi

    YanıtlaSil
  4. Kas şart. (k)

    YanıtlaSil
  5. hepsi sever ama kimisi fark yaratmak için sevmiyorum der.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Para versem gelirmisin12 Mart 2014 08:18

      kızlardan çok, egolarını tatmin etmek için kas yapıp kızlar yerine yazan erkeklerin doluştuğu başlık. arkadaş yüzün yakışıklı değilse bir halta benzemezsin. * kasmış, geniş omuzmuz peh. yakışıklı değilsin bir kere istediğin kadar vücudun olsun. erkeği sadece şekil olarak değerlendirebilecek kas hastası sınırlı bir abaza tim var tabi. eğer hedef kitlen bunlarsa tamam çok popülersin. ama unutma her zaman senden daha kaslısı ya da daha iyi vücudu olan biri bulunur. o zamanda senin papucun dama atılır çünkü bu kız senin kişiliğinden değil vücudundan etkilendi. çünkü sadece kasa bakan kız kabul edelim birazzz, kalitesiz. eğer hedef kitlen daha uzun ilişkiye yönelik, daha güvenilir, sadık ve emek ilişkisine dayalı kızlarsa ben bu kızları kasla tavlayabileceğini sanmıyorum. * kas en fazla bir çekicilik unsuru yaratabilir. mesela gamzenin olması, parmaklarının uzun olması vs. bu tarz. o yüzden kaslı arkadaşlar tamam tebrikler kas yapmakla iyi bir iş yapmışsınız ama hiç biriniz yunan tanrısı değilsiniz, bu kadar kasılmanıza gerek yok. asıl etkileyici unsur kas değil sizi siz yapan özelliklerinizdir.

      not: para sever kardeş.

      Sil
  6. über sonic kas zannımca itici olabiliyor. ama 185 cm boylarındaysanız biraz geniş omuzlar azıcık karın kası yeterlidir. * * abartmaya gerek yoktur. =p~

    YanıtlaSil
  7. erkekler kızlardan hoşlanır mı? sorusu kadar cevabı açık olan sorunsaldır.

    sever efendim, kızlar kaslı erkek sever lan. :p

    tüm hemcinslerimi göreve çağırıyorum. aramızda para toplayıp bu arkadaşların hepsini spor salonuna yazdırıyoruz. 3 ay sonra geri alıyoruz erkeklerimizi ,gelsin trapezler kanatlar alt karınlar. hadiiğğ.

    YanıtlaSil
  8. Saçmadır. bir kız neden kas sever. hem cinslerimi anlamak zor. sevmiyorum. :-?

    YanıtlaSil
  9. Abartili olmadigi surece kasli erkek iyidir. Ama benim icin kas olmasa da olur olsa da olur gobekli olmasin sadece.

    YanıtlaSil
  10. facebook'da bayan arkadaşlarım arasında taylor lautner'ı beğenenlerin sayısı bir hayli fazla olduğunu fark edince sevdiklerini düşündüğüm durumdur. ama bana göre en fazla taylor kardeşimiz kadar olmalı *. sonuçta hiçbir kız bir yürüyen kas yığını ile görülmek istemez.

    YanıtlaSil
  11. Sevişirken göğüs kaslarımı tırnaklayan, yatktan kalktığımda arkamdan şapşal şapsal sırtıma bakan hatunlardan anladığım kadarıyla evet hoşlanırlar. ayrıca göbeğini kaldıramayan adamın kızı kucağına alması domuz gibi terlememesi imkansıza yakındır. ayrıca soyunduğunuzda kendinize güveniniz olur ve kendine güveni olan erkeği hatunlar sever.

    YanıtlaSil
  12. akilli olun bakem12 Mart 2014 08:21

    peter mensah
    spartacus -doctore

    oha! o ne lan?
    kas demek haksızlık olur; kemiğin üzerine dantel işlemiş adam.
    kusursuz kemik kas yapısı, oranı.
    anatomisi güzel genetiğin bonus verdiği insanlardan.

    kızlar kas sever mi?
    kızlar sever. küçükken.
    büyüyünce geçer ama.
    beynine bakarız çalışıyor mu diye?
    bi'de çalışmaması felaket getirecek önemli olan kaslara odaklanırız sadece.
    haha mesela kalp!!

    sırıtmayın lan!
    gerçek bu.

    YanıtlaSil
  13. DESTUR Erkek VARRRRR12 Mart 2014 08:21

    Paranız varsa kasınızın pek problem olmadığı durumdur .

    Not : hem parasız hem kassızım .

    YanıtlaSil
  14. nedesm olmuyor12 Mart 2014 08:22

    kesinlikle sorunsaldır. O sevmez ben severim. Şu az sever, öteki iğrenir. Değişken yani. Ama bence aşırıya kaçılmadığı sürece çekicidir.

    Not1:iri bir erkekte kesinlikle çekici değil. Ya da bilmiyorum. En azından internette paylaşmayın, iğrençsiniz, yeter.

    Not2:iri olmayan ideal kaslı erkekler için not1 geçerli değildir. b-(

    YanıtlaSil
  15. duble kaşar12 Mart 2014 08:23

    Mantıklı konuşmak gerekirse " yağlı ve göbekli bir erkek arkadaşım olacağına fit ve kaslı bir erkek arkadaşım olsun " derler .
    Tabiki göreceli bir şeydir . Fazla genelleme de yanlış olabilir . (o)

    YanıtlaSil
  16. Steroidli gibi duran insanları görünce ister istemez " bununda isi gücü yok, sırf kendisiyle uğraşıyor galiba" diye düşünüyorum. Kişiliği, sempatisi, karizması ortaya çıksın bir insanda, direk bakınca kas görmeyelim lütfen abartmayın.
    Bi de herkes güzel,yakışıklı, böyle manken gibi olmak zorunda değil ki, anlamıyorum bu görünüş takıntısı niye

    YanıtlaSil
  17. Nedensiz içiyorum12 Mart 2014 08:34

    kızlar boy isterse erkekler de uzun boy ister.gönül ister tabi.erkek hadi kas yapabilir ama kas isteyen kızlar boyunu nasıl uzatacak.

    YanıtlaSil
  18. arabada 5 evde 1512 Mart 2014 08:35

    kızlardan önce, kendimize sorulması gereken sorunsal ( sorunsal neyse ekşici piç ) . sen sözlüğe gelip, kezban, bıyıklı ve kilolu kızlar hakkında eleştiride bulunuyor musun? cevabın evetse, öyle göt göbek salmış erkeklerden olmayacaksın. ha yok, ben onlara eleştiri yapmıyorum diyorsan, illaki sahil, gece kulübü şeklinde yerlere gidiyorsundur, senden önde giden göbeğinden rahatsız olmuyor musun? olmuyorsan problem yok.

    kızlar kaslı vücut sever. neden mi sever? günümüzde yakışıklı diye tabir edilen tüm adamlar kaslı çünkü. dokununca eline gelen sertlik hissi olsun, ohyş. lan. emek verilerek ve uzun zaman uğraşılarak yapılan bir eylem olsun, kaslı erkekler sevgilir. kas hanımefendileri yanınıza çekmede önemli bir faktör sevgili sözlük yazarları. inkar etmeyelim. spor yapmak güzeldir. nefes açar. kondisyon kazanırsınız. yarın bir gün sevgilinize dadanan sapık oldu mu gitmekten sakınmazsınız. bıçağı bacağınıza takarlarsa o başka bi' şey. kaçın hemen.

    YanıtlaSil
  19. çok kaslı değil az kaslı olsun, çikolata tenli olsun, döşü kıllı olsun. =p~

    YanıtlaSil