Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

En Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Ücretsiz Pepsi Kapak Şifreleri

Bu aralar çok moda olmuş herkes Pepsi kapak şifresi arıyor.Yakınımda bulunan bir kafeden yaklaşık olarak 100-150 şifre alabilceğimi tahmin ediyorum eğer talep olursa bende ücretsiz pepsi kapak şifresi dağıtabilirim sizde ücretsiz pepsi kapak şifresi istiyorsanız bu konunun altına mail adresinizi yorum olarak bırakın elimde olduğu sürece sırayla herkese atmaya çalışırım. :)
Kampanya Detayları

  • Pepsi kapaklarındaki şifre ile n11.com’da 50 TL ve üzeri alışverişinizde kullanmak üzere 11 TL indirim kuponu hediye edilir.
  • Şifrenizi, Hesabım > Kuponlarım sayfasında girerek indirim kuponunuzu hesabınıza yükleyebilirsiniz.
  • Kampanyaya tüm Pepsi 330 ml kutu ve tüm pet şişe (Pet 3 litre, 2,5 litre, 2 litre, 1,5 litre, 1 litre, 450 ml, 330 ml) ürünlerinin kapakları altından çıkan şifreler dahildir.
  • Kupon “Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş” ürünlerinde kullanılamaz.
  • Kupon hesaba yüklendikten sonra 30 gün içerisinde kullanılmalıdır.
  • Şifre ekranında yaşanacak teknik aksaklıklardan Pepsi sorumlu değildir.
  • Bir Pepsi şifresi sadece tek bir Pepsi kampanyasında kullanılabilir.
  • Pepsi ve n11.com, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Sizde elinizdeki yada bildiğiniz şifreleri paylaşabilirsiniz...

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Kampanyalar konu Başlığı Ücretsiz Pepsi Kapak Şifreleri. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2014/03/ucretsiz-pepsi-kapak-sifreleri.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

15 Yorum Yapıldı "Ücretsiz Pepsi Kapak Şifreleri"

  1. KULLANAN OLURSA YAZSIN AMK. 100 SMS GELiYOR

    YanıtlaSil
  2. kaça yolluyoduk reyiz

    YanıtlaSil
  3. pcsinisikenmouse11 Mart 2014 12:32

    5757 panpalar alın

    YanıtlaSil
  4. GÜNÜN ŞİFRESİ-YHZF67ZS

    YanıtlaSil
  5. önce kullanıyo sonrada geliyo bize veriyo
    şimdiye kadar aldığım şifrelerin hiç biri işime yaramadı

    YanıtlaSil
  6. Pepsi kapaklarında 1 TL akaryakıt hediyesi sizleri bekliyor! Pepsi kapaklarından çıkan her şifreyle 31 Mayıs tarihine kadar anında 1 TL kazanın! Üstelik boş yok!

    YanıtlaSil
  7. Pepsi kapaklarından çıkan şifrelere Gold.com.tr sitesinde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim hediye!

    20 Şubat 2014 – 5 Mart 2014 tarihleri arasında tüm Pepsi 330 ml kutu ve tüm pet şişe (Pet 3 litre, 2,5 litre, 2 litre, 1,5 litre, 1 litre, 450 ml, 330 ml) ürünlerinin kapakları altından çıkan şifreler dahildir.

    YanıtlaSil
  8. Kampanyada, Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazaları’ndan Money Club Kart ile gün içerisinde yapılan tek seferde toplam 5 TL ve üzeri (5 TL’nin kartları ek hak kazandırmaz.) Pepsi ürünleri satın alımının ardından anında SMS’le gelen şifreyle Nesine.com'a gelerek, 1 adet Milli Piyango çeyrek bilet kazanılır. Kampanya, 20 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 22:00'de sona erecektir. Kampanyadan yararlanmak için Nesine.com üyeliğinin bulunması (Nesine.com'a üye olmak ücretsizdir) ve Migros Mağazaları’ndan yapılan alışverişin ardından SMS’le gelen şifrenin Nesine.com’da yer alan Pepsi kod giriş sayfasındaki ilgili alana girilerek aktiflenmesi yeterlidir. Şifre karşılığında 1 adet Milli Piyango çeyrek bileti, şifreyi yükleyen üye hesabına otomatik olarak yüklenir ve bir üye kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süresi geçmiş amk bu ne böyle

      Sil
  9. kutu pepsi'de bu şifre açma halkasının arkasında mı yazıyor? iki satır halinde 4'er karakterli olan bu şifre mi?

    YanıtlaSil
  10. Digiturk Lig TV-Film-Dizi-Spor Extra11 Mart 2014 12:40

    Pepsi 1 hafta Digiturk Lig TV-Film-Dizi-Spor Extra kampanyası için

    arkadaşlar bir sorum olacak;

    şimdi ben 3 tane kapak açıp şifrelerini alsam sonra süreleri dolduğunda(bugün ilk kapak ile pepsi sitesinden aldığım şifre,1 hafta sonra 2.kapak ile pepsi sitesinden aldığım şifre ,2 hafta sonra ile pepsi sitesinden aldığım şifre) şifreleri digiturke bildirsem kampanya bitse de faydalanabilir miyim?

    ör: bugün aktif ettim ilk hakkımı diyelim. ama diğer 2 hakkım için pepsinin sitesinden şifremi aldım. sadece digiturke aktif ettirme işlemi kaldı. bu aktif ettirme işlemini de 1 hafta sonra yapacağım. Digiturk te çıktı dediki ben 18'inde kampanyayı bitirdim. Bu durumda pepsi sitesinden şifre alımı yapılamayacak haliyle digitürke de kod gidemeyecek. şimdi benim elimde kod vardı 2 tane.. ben engele takılırmıyım sizce? bunu tecrübe eden, bilen gören yada hissedenlerin yorumlarını merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen faydalanabilirsin.. aynı şekilde ben de yapacağım. 23 şubatın gelmesini bekliyorum. 23 ocakta üyeliğim başladı. 1 aylık beleş lig tv 22 şubatta bitiyor.
      23ünde hemen ilk şifreyi gireceğim. 3 hafta sonra allah kerim
      FB şampiyonluğu garantilerse devam ederim..

      Sil
    2. 8 haneli şifreyi önce pepsiye yolluyorsun. pepsi 15haneli kod'u gönderiyor. bu kodu ya sms'le ya da 473'ü arayarak digiturke bildiriyosun.
      ben 8 haneli şifreyi pepsiye yolladım 5 dk önce. hala 15 haneli kod gelmedi. anlaşıldı bunlar derbi maçını beleş izletmeyecekler.

      digiturk müh.hizmetlerindeki kız o kadar rahat söylüyor ki: efendim tek maç 50 lira.
      ulan o 50 lirayı sokakta mı bulduk biz?

      Sil
  11. korfezgomec@hotmail.com , çok ihtiyacim var suanda , atarsan sevinirim.

    YanıtlaSil