Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

En Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

30 mart 2014 yerel seçim FEMEN sandığı bastı!


Ukrayna merkezli Uluslararası Kadın Hakları Örgütü Femen, seçimleri protesto için eylem yaptı
Femen üyeleri İstanbul’un muhafazakar semtlerinden Üsküdar'da eylem yaptı. Femen üyeleri oy pusulalarının bulunduğu masaya çıkıp göğüslerini açarak slogan attı.
İki eylemci sandık merkezinde görevli polisler tarafından gözaltına alındı. Femen Türkiye, üyeleri geçen hafta da Twitter hesabından paylaşılan fotoğrafta, grubun üyelerinden birinin, göğsüne "#DNS" ve "#DirenTwitter" hashtag'lerinin yanı sıra DNS sayıları yazarak Türkiye'deki twetter yasağını protesto etmişti.

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Siyaset Lazım konu Başlığı 30 mart 2014 yerel seçim FEMEN sandığı bastı!. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2014/03/30-mart-2014-yerel-secim-femen-sandg.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

2 Yorum Yapıldı "30 mart 2014 yerel seçim FEMEN sandığı bastı!"

  1. tamamen dogru beyan. erzincan'da gorevli bulundugum sandikta an itibariyle katilim %93. oylama suresinin bitimine ise halen 1 saat 10 dakika var. 30 mart 2014 secimi turkiye'de en yuksek katilim oranina sahip secim olarak tarihe gececektir.

    YanıtlaSil
  2. asla aldanılmaması gereken oyundur. yapılan yerel yönetimler seçimidir fazlası değil.
    yolsuzluğa,hukuksuzluğa,hırsızlığa,hainliğe bulaşmış kişiler için aklanma mekanı gerçek mahkemelerdir.bu pisliklere bulaşan herles gerçek adaletin önünde diz çöktürülünceye ,edindikleri her türlü ayrıcalık, haksız kazanç,rant burunlarından fitil fitil getirilinceye kadar bu mücadele bitmemelidir.

    gezi olaylarında bu pisliklerin hiçbiri yokken sadece ağaçlarına sahip çıkan, sizi sırça köşklerinizde tiril tiril titreten bu güzel ülkenin insanlarının bu ettiklerinizi yanınıza bırakacağını düşünmeniz gerçekten ne kadar uzak olduğunuzu gösterir. umarım bu kez böyle bir hataya düşmezsiniz. 40 yıllık mübarek'in ,libyanın sahibi kaddafi'nin akıbeti gözlerinizin önündeyken aynı hataya düşmeden bir kez daha düşünmemelidirler.

    YanıtlaSil