Blogger tarafından desteklenmektedir.

En Popüler Yayınlar

Harry Potter'a Verdiğim İnanılmaz Ayar | İnci Sözlük Hikayeleri


Müdür dumbledore odasına çağırdı gene. tuvaletde sigara içiyormuşum amına koyim. nerde içicem başka amk. yok okuldan atılırmışım falan bi ton tehdit. yeni kayıt olmuşum zaten bu kadar sıkılmazki. bu bi ton azarladı. snapede odadaydı dedi bidaha sigara içersen o asayı götüne sokarım. ben başım eğik özür diledim çıktım odadan. kimi göreyim bide. yalaka potter. dedim hayırdır sürekli müdürün odasına girip çıkıosun? bu gerildi tamammı diyo benim alnımda yara izi var falan seçilmiş çocuğum ben. lan ben dellendim. dedim lan bizdeki façaları gör sen bide orospu çocuğu açtım kolumu gösterdim buna göt gibi kaldı. kafandaki ufacık yara iziyle okulda götün kalkık geziniyorsun dedim.


neyse bu gitti. baktım hermoni. amına koyim azdırıo bu kız beni. tuvalete girdi tamammı. piçlik değilmi amk. girdim peşinden bunun tuvalete. çektim bi köşeye. dedim böyle böyle ben senden hoşlanıyorum. bu mırın kırın etti falan. sinirlendim dedim seviyorum işte kızım. bu dedi ben rondan hoşlanıyorum. ulan tepem attı benim. lan okulun orospusu oldun orospusu. bi harrye veriyorsun bi rona. yakında hagride bile verirsin sen amına kodumun kaşarı. bu çıkardı asayı. ben kaçtım amk. gryffindor sonuçta çalışkan piç yapar bişiler elimiz yüzümüz yamulur amına koyim.

neyse seçim günü. biz yeni piçiz ya. kafamıza şapka falan takıcaklar. amına kodumun şapkası herkese gryffindor bana geldi hufflepuff dedi. dedim o ne amına kodumun çocuğu. ben düz lise mezunuyum diyemi yaptı anlamadım amk. millet alkışlıyor falan. bok var amına koyim hufflepuffta. yatakhanelere dağıldık biz falan. amına koyim bölümde bi tanemi güzel kız olmaz. hepsi bıyıklı amına koyim. kafayı yedim. neyse okulun bi tane sarışın piçi var. malfoy. sağlam çocukmuş. belki konuşursam torpil falan yapar amk.

neyse gittim konuştum malfoyla. okula türkiyeden gelen tek büyücü benmişim amk. ama iyi anlaştık piçle. çıkardım bi paket lark. ikram ettim buna. içiyoruz arka bahçede. dedim böyle böyle anlattım durumu. ben avcılar belediye başkanının yiğeniyim dedim. yaptırırım bir torpilde burda olmuyor işte. hani çocuk bizi ezik sanmasın amk. sonra dedim belki sen bi el atarsın kanka falan. bu dedi babamla konuşurum senin için falan. sonra baktık harryle, hermonie geçiyor karşımızdan. biz bunla kahkaha attık. dedim bak kanka bak bağırdım, “lan orospu, yerim seni yavrum arada bizide gör” falan laf atıyorum. ahahah. hermonie baktı yüz vermedi falan. harry geldi yanımıza tamammı. dedi doğru konuş falan. malfoy kalktı dedi sen kimsin pis kan, pis melez saydırdı buna. harry göt gibi kaldı amk. asasını çıkarttı gene artistlik yapcak ya. baktım malfoyda çıkardı. ben hemen benimkine davrandım amk. baktım yok. çıkardım arka cepten kelebeği sallıyorum buna. amk hagrid geldi.

dedi napıonuz lan burda falan. tabi harrynin kankası. geldi aldı elimden kelebeği. siktir çekti bize. malfoy gene o meymeletsiz suratıyla somurttu falan. diyo bunu yapamazsın babama söyleyecem falan. dedim bırak kanka siktir et gidelim. neyse derse giricez tamammı. ders proğramına baktım beden eğitimi, iş eğitimi, severus snape ölümcül zehirler ve ahlak bilgisi. ha siktir son ders boku yedik amk. neyse bu beden dediğim bize süpürgeye binmeyi falan öğretiyorlar. lan amına koyim. benim süpürge dandikti. belli biri bununla yeri süpürmüş. uçamadım. sonra baktım malfoy uçtu. dedim helal kankama tezarat ediyoruz biz buna falan. piç ya kaptı işi. sonra harry yedirirmi bunu kendine. bindi süpürgesine. marka tabi. müdür yardımcısının hediyesi amına kodumun torpilli piçi. bindi buna uçuyor. ellerini kaldırıyor falan. artist ya. lan biz bisiklet sürerken elimizi kaldıramıyoruz daha amk.

neyse son derse geldik. orospu çocuğu snape girdi derse. amına koyim hoca taktı bana. kitapı okuyorum iki dakka malfoya bi espiri yapıyım diyorum geliyor vuruyor kafama. ama harryede vuruyor ibne. bütün sınıfa gıcık amk öğrenci düşmanı. neyse bu konu anlatıo soru sorcak kaldırdı beni. dedi çıkart asanı sözlü yapıcam. amk. dedim benim asa kayboldu tuvaletde düşürdüm heralde hocam. yada belki yatakhanede unutmuşumdur. bu dedi kendinide unutsaydın bari. hahaha. espiriye bak. ilkokulda hocalarımız derdi bunu bize. bu sıfır verdi dersten attı beni. çokta sikimde amk. devamsızlık var daha nasıl olsa.

ulan gidiyim dedim bi tuvalete. amk biri sıçmış. bi tane şişko vardı gryfinndorda kesin o ibne yapmıştır amk. deli gibi kokuyor dayanamadım çıktım. sonra dışarda takılıyım biraz dedim. hagridin fakir kulübesi var. amına kodumun hademesi. gittim kapıyı araladım az daşşak geçiyim şunla diye. baktım bu içerde gizli bişiler yapıyor. dedim selamın aleyküm hagrid. bu irkildi. bi baktım yumurta. dedim bu ne lan kocaman. bu dedi ejderha yumurtası kimseye söyleme sakın. oha amk. bozuntuyada vermedim. inceledim biraz. dedim cinsi ne bunun goldenmı? bu tuttu boynumdan attı kulübeden. bende çıkardım bi sigara içtim. paketde bitti. nerde bulcam burda tekel amına koyim.

neyse girdim gene okula. baktım tuvaletden ağlama sesi geliyor. kızlar tuvaleti amk. piçlik değilmi girdim içeri. baktım kızın teki ağlıyor. amına koyim etrafa bakıyorum kimse yok. bi baktım hayalet çıktı karşıma. gülmeye başladı. irkildim amk. bu dio napıosun burda burası kızlar tuvaleti falan. amına koyim sanki sikicez. bide hayaletsin amına koyim nerene sokucam senin. sonra bu benden hoşlanmaya başladı galiba yanıma geldi falan. öyle olunca bende alıcı gözle baktım bi an. hani gideri var şeffaf ama olsun. ellemeye çalıştım bunu elim içinden geçiyor amk. gökten hermoni yağsa bize dudley düşer. amına koyim dedim seninde okulununda çıktım tuvaletden bu arkamdan gitme diye bağırıyor.

siktiğimin okuluna alışamadım bi türlü amk. dedim bari hufflepuff kızlar yatakhanesine gideyim amk. bıyıklı mıyıklı idare ederim. ulan giriş katından çıkıyorum merdivenlere. lan merdivenler yerinde durmuyor. bi oraya bi buraya. amına koyim kafayı yedim. sonra kendimi snapenin odasında buldum amk. bu geldi ne arıyorsun burda falan. dedim hocam bizim bölümün yatakhanesini arıyordum nereye geldim amına koyim. siktir git diye bağırdı. orospu çocuğu sözlüyede basmış sıfırı. e-hogwartsdan baktım. neyse çıktım koridorda biri arkamdan orospu çocuğu diye bağırıyor. kim bu amına koyim. bakıyorum kimse yok. bi baktım resim çerçevesindeki kız oynuyor. canlı amk. bide bana küfür ediyor. senin ananı bacını sikerim orospu çocuğu dedim buna. aldım elime resmi ters astım. hahahaha. göt gibi kaldı.

sonra malfoyu gördüm. aceleden bi yere gidiodu dedi gel sende. dedim arkandayım kanka. lan gittik gizli bir kapıdan geçtik. köpekler falan var. girdik bi odaya. amına koyim bembeyaz suratlı kocaman burunlu bi adam. malfoy buna lordum lordum deyip duruyor. buda malfoya sana güveniyorum falan diyor. sonra bana baktı. sen melezmisin? diye sordu. dedim valla çorumluyum ben abi. malfoy merak etmeyin karanlık efendimiz o bizden dedi. ben adamı süzdüm biraz burun deliklerine bak amk. dedim sen karadenizlimisin abi? bu baktı bana. dışarı çıkmamı söyledi. sonra malfoyla ne konuştularsa geldi bu suratı asık, sinirli. dedim hayırdır kanka bi akraba olayı falanmı? sonra anlatırım dedi.

gittik malfoyla. hogwartsın yakınlarında meyhane varmış. kaymak birasımı ne içiliomuş. vay amk. malfoyun iki tane salak arkadaşıda geldi. oturduk masaya bunlar kaymak birası aldı. ben dedim tuborg versene bana abi. yok dedi. iyi dedim efes ver oda yokmuş. amk ne var? kaymak birası. iyi dedim getir götüne koyim senin. içiyoruz. kafalar tıkır, muhabbet sağlam. hermione seviyorum ulan seni kaltak, ronda bende olmayan ne var amına koyim. malfoy diyor vazgeç o kızdan falan. dedim sen hiç sevdinmi malfoy söyle hiç sevdinmi? çıkardım cebimden maltepe sigaramı koydum masaya. yaktık içiyoruz. ulan kim geldi dersiniz. yan masaya harry, ron, hermione oturdular. ulan deli oldum. gittim masalarına dedim kız senin ne işin var meyhanede? siktir git yatakhanene. bu sanane dedi bana. ron kalktı. heyi ne dio bu ya. se… se… sen giysene kendi ma masana” hahaha. amına kodumun kekemesi. vurdum ağzına bunun bi tane. baktım harry kalktı ayağa. bizde sağlamız yani malfoyda kalktı. sonra hermoni kalktı boşver harry gidelim falan. bunlar kalktılar gidiolar. dedim karı kızın lafıyla kaçma lan. hahaha. bakamadı bile.

neyse amına koyim yemek vakti. hepimiz büyük salona gittik. ben tuvaletde sigara içtiğimden geç gittim biraz. içeri girdim baktım masalar bomboş. yemek nerde orospu çocukları? millet birbirine bakıyor. bizim piçlerin yanına oturdum. hufflepufum ama slytherin bölümünde takılıyorum ben. karizmam var amk. sonra dumbledore geldi baş köşeye. yanında öğretmenler falan. parmak kaldırdım. dedim yemek nerde hocam? boşunamı katkı payı veriyoruz. hahaha. bu iki kere elini çırptı. amına koyim masalarda çeşit çeşit yemek. vay amk. yemeği bedavaya getiriyorsunuz madem ne diye harç veriyoruz amına koyim. oturdum yemeğimi yiyorum. bir yandanda hermoniyi kesiyorum. bu gün bu işi bitirecem.

neyse hermoni yedi yemeğini salondan ayrıldı. hemen gizli gizli peşinden gittim. kızların yatakanesinin önüne geldi. saklandım bi yere. gryffindor kızlar yatakhanesinin şifresini öğrenicem. bu tabloya doğru baktı. üç kere “am göt meme” dedi kapı açıldı amk. şifre bumuydu. hemen peşinden girdim içeri. yatakhane bomboştu. sürpriz diye bağırdım çıktım karşısına. bu hemen asasını çıkardı. sikerim asasını yapıştım ben bunun boynuna. öpüyorum falan. o anda kapı bi açıldı. profesor mcgonagall girdi içeri. hade buyrun. dedi napıosun burda. dedim hocam ders çalışıoduk valla, ben hufflepufdan memnun değilim tekrar giricem sınava falan” hermoni utançtan bir şey diyemedi. profesör kovdu beni odadan. amına koyim nolcak sanki ya zihniyetinizi sikeyim sizin.

ulan bende çıktım dışarı dolaşıyorum gene hagridin kulübesinin oralarda. karanlık orman diye bir yer. mantık hatasına bak. aydınlık amk. sonra bi at kişnemesi duydum. gittim baktım sarışın bi hatun. üzerinde gryffindor elbisesi. amına koyim bütün güzel kızlarmı gryffindorda olur. bizim kızların alayı tesisatcı amk. dur dedim hele şunla bi muhabbeti kurayım. yaklaştım biraz. rahatsızmıdır nedir amk kendi kendine mırıldanıyor. atı seviyor falan. ama farketmez gideri var sonuçta. gittim oturdum yanına. “sizin bölüme sen sözeldenmi girdin yoksa eşit ağırlıkmı?” diye sordum. amk maksat muhabbet açmak. bu bana baktı güldü. dedim konuşma özürlümüsün amına koyim konuşsana zilli. adını söyle bari dedim. adım luna dedi. direk yapıştım ben buna. napıyosun ya falan diyor. itti beni. ayağa kalkıp asasını çıkardı. amına koyim ne asaymış ya. sokucam götüne şimdi. hepimiz birinci sınıfız daha amk. büyü öğrenmedikki daha. birbirimizi kandırmayalım luna dedim buna. expelliarmus diye bağırdı. amına koyim. götüm yandı lan. orospu.

amına koyim götümün acısından zar zor ortak salona attım kendimi. oturdum bi yere. gazete var amk. ulan yirmi birinci yüzyıldayız muggleleri küçümsüyoruz ama hala gazete okuyoruz. sinema yok, televizyon yok. gazetedeki resimler azıcık hareket ediyor sadece. bumudur yani. büyünün farkı bumu. şu büyüyü bilim için kullansalar ya. hala cübbe giyen var. bakınız dumbledor. gerçi bizdede cübbeli ahmet hoca var. neyse kalktım ayağa baktım camdan bir baykuş girdi. birde mektup var. bu benim baykuş lan. diagon yolunda eylops bin bir çeşit baykuş dükkanından almıştım. yerinden bile kalkmıyordu, en tembel baykuştu o yüzden ucuza getirmiştim. bu devirde mektupmu kaldı amına koyim diye. baktım hiç hareket etmiyor öldü sanıp çöpe atmıştım. bu nasıl olduda bana mektup getirmiş. mektupu açtım. babamdan gelmiş. “oğlum okuluna gelecem yakında, veli toplantısı falan yokmu. bu arada fabrikadan kovuldum. boşunamı büyücülük okuluna gönderdik seni. hayırlı evlat olsan büyüyle altın yapmayı öğrenir babana gönderirdin. anana o kadar dedim söyleme millete oğlunun büyücülük okuluna gittiğini diye hava atıyordu komşulara. görende hacettepe tıp fakültesini kazandın sanacak. sonunda ananı alıp akıl hastanesine kapadılar. ulan bende büyücülük yok ananda yok sen nasıl büyücü oldun amına koyim. ak sakallı bir dede geldi aldı götürdü seni, bari ne durumdasın bilgi ver eşşek oğlu eşşek” ya baba bi siktir git ya.

neyse ruh hastası bir profesörün dersine girdik. asayla kuş tüyü uçurmaya çalışıyoruz. tabi benim asa hala kayıp. çıkardım çakmakla uçurmayı deniyorum. hermoniyi aradı gözlerim derse geç gelmişti kaşar. baktım ronda harrlye hermoniyi çekiştiriyor. bırakmıyor peşimizi falan diye. lan o zaman siz bırakın kızıda ben alayım amına koyim. sonra hermoni girdi sınıfa bunları duydu. kız ağlamaklı oldu amk. koşarak sınıftan çıktı. işte şimdi tam fırsatı. fişek gibi fırladım yerimden. tam peşinden gidecem hoca nereye diye sordu. tuvalete gidicem hocam dedim. izin vermedi amına koyim. ulan ilkokul çocuğu gibiyiz. dedim tutamıyorum hocam. iyi siktir git dedi. sonra ben koridorda hermoniyi arıyorum. kızlar tuvaletine girdim. hermoni dedim kafamı bi kaldırdım. ebenin amı. golem. yaratık. bu ne amına koyim. hermoni baktım kaçıyor bende kaçtım amına koyim. asam yok. asam olsa sikerim belasını.

sonra baktım kızın yanında rezil oluyorum. yanımda kelebeğim yok kusura bakma bebeğim dedim. koşuyoruz hala. sonra snape geldi. ben ona sünepe diyorum. geldi uydurdu bir şeyler goleme işlemedi bile. dedim hocam sen kpssyi nasıl geçtin amına koyim. neyseki dumbledore geldi. “patronus” dedi. golem sersemledi sonrada yere yığıldı. bütün okul toplandı çevremize. golem ölmek üzereydi ama tekrar ayağa kalktı. bir şey yapabileceğinden değil hani gene yere düşecekti can çekişiyordu. amına kodumun harrysi geldi. çıkardı asayı lumos diye bağırdı. golem öldü. amına koyim. öğrendiği tek büyüde bu. golemin zaten bi sikimlik canı kalmıştı. bütün okul bunu alkışladı falan. kahraman oldu yarrama bak. sokarım böyle adalete. dumbledorede demiyor ben öldürdüm. şimdi tepemize çıkacak göt lalesi.

malfoyla durumu konuştuk. lordumuzun yanına gidecektik. bende artık karanlık taraftaydım. hahaha. ne adamım ya. ilk senemde lordun sağ kolu oldum. seneye lord olsam. bidaki sene kim bilir ne olurum amına koyim. malfoyun babası beni slytherine aldırdı. slytherinedede taş gibi hatunlar var amk. karanlık tarafı bu yüzden sevdim. malfoyla slytherin quidditch takımınada girdik. bu harry ibneside gyrffindor takımında. oynamayı bilmiyorum gerçide. basketbola benziyor zaten. bu akşamda maç var amk. büyük derbi. gryfindor slytherin maçı. yolla panpa diyene yolluyorum.

neyse maça çıkmak üzereyiz. malfoy takım kaptanı oldu amk. o kadar dedim ben çorum sporun alt yapısında yetiştim diye yapmadılar. neyse maça çıktık biz. gryffindorlular iyi hazırlanmış. biz idmanlarda bi bok yapmıoduk, muhabbetle geçiyordu. ben menemen yapıyordum takım olarak yiyoduk amk. ama malfoy şike yaptı. fakir gryffindorluların bi kaçını satın aldı. o yüzden raadız. maç başladı. orospu çocukları şikeci slytherin diye tezarat yapıyorlar. size ne ulan top yuvarlaktır sonuçta. gerçi bu topların kanatları var amına koyim. maç sırasında tribünlerde yangın falan çıktı. hermoni yakmış ortalığı harrye yardım edicem diye amk. ama biz öndeyiz. malfoy sayıları sıralıyor tek tek. baktım harry sarı bi topun peşinden koşuyor. hahaha. amına kodumun salağı bırak o sana gelir zaten top topu çekermiş diye bağırdım. malfoyla kahkaha attık. lan baktık bu alıyo amk. o topu alan kazanıo. dedim malfoy koşsana orospu çocuğu. it gibi atıldı bu. topun peşinden ikiside uçuolar. sonra malfoy harryi götden sıkıştırdı. bunun bir düşüşü var görmeniz lazım. ahaha. sonra bu kalktı ağzından top çıkardı amk. yemiş lan topu. hile var. hakem verdi maçı bunlara. lan biz kudurduk. para, şike, işte gryffindor işte diye bağırıyor bizimkiler. malfoyla ben hakeme daldık. lan ben süpürgeyle daha yeni havalanmayı becermişim, maç bitti amk. olaylı maçtan sonra dumbledore federasyondan istifa etti. yerine snape geldi ama maç iptal olmadı. harry gene kahraman oldu amk.

bunu harrynin yanına bırakırmıyız amk. hagridin evinde gördüğüm yumurtayı malfoya anlattım. yasakmış okulda. siki tuttun hagrid. biz gittik dubmledorenin odasına. dedim hocam biz sigara içerken laf ediosunuz hagrid okul sınırları içinde ejderha besliyor amına koyim. bu göt gibi kaldı. sonra gidip hagridin evini bastılar. ejderha büyümüş bile amk. harryyle o yalaka tayfasının bize bir bakışı var. hahaha aldılar bu ejderhayı bağladılar bi yere. sonra öldürdüler. hagrid ağlıyor. amk fakiri ejderhayı beslemek için motorunu bile satmış. sonra koridorda baktık harry, ron, hermoni çektiler bizi. dedim siz kime gider yapıosunuz amına koyim. harry gene çıkarttı asayı malfoyla karşı karşıya. herkes toplandı başımıza. ben direk gittim okulun mutfağından ekmek bıçağını aldım geldim. harrye doğru koşuyorum. ron protean diye bağırdı. bi baktım elimdeki dildoya dönüştü amk. rezil oldum. malfoyda bırakmış asasını. harry kıstırmış onu. göte geldik lan. asamı kim çaldıysa geri versin sikicem artık amına koyim. neyse snape geldi gene. ahaha biz mağdur durumdayız tabi. aldı harryle, ronu kulaklarından çekerek dumbledorenin yanına götürüyor. biz birbirimize bakıp pis pis sırıtıyoruz. sonra elimdeki dildoyuda hermoniye verdim. al bunu sahibine geri verirsin. kullanmandada sakınca yok dedim. malfoy iki sikmiş diye bağırdı.

neyse malfoyla gittik tuvaletde yanyana işiyoz. arkamı bi döndüm. amına koyim. voldermort. korktuk göt. şu tipe bak. aynaya bakamıosundur lan sen götüne koyim senin. bize çok yakında savaşın başlayacağını söyledi. malfoy voldermortu ciddiyetle dinliyordu. malfoye döndüm dedim hayırdır kanka amerika irana girdimi sonunda? voldermort dumbledoru öldürmeni istiyorum malfoy dedi. oha amk. dumbledoru öldürmek o kadar kolay olsa şimdiye kadar dururmuyuz göt. benden haber bekleyin. bellatrix gelicek dedi sonrada gitti. amına koyim o kadar güvenlik var. nası girio bu orospu çocuğu okulun içine. bide okulu bekçi salim abi korusa neyse, bi sürü ruh emici geziniyor amına koyim. biz korkudan götümüzü zor çıkarıyoruz bahçeye bu adam nasıl giriyor. neyse malfoy biraz uyucam dedi gitti yatakhaneye. dedim biraz tek gezineyin amk. hermoni yada lunayı sikmem lazım. ginnyde olur. savaş falan çıkcakmış amk zamanım azalıyor.

lan dedim aşşa ineyimde bi sigara içeyim. kaçak parlement yaptım kendime. büyüyle ancak bu kadar oluyor. indim en alt kata. kimse yok. ama ilerden hermoninin sesler geliyor. koştum direk. baktım ronla hermoni öpüşüyor. ulan sen kimsin orospu çocuğu. gittim ronun kafasına attım şaplağı. dedim koş lan snape seni çağrıyor. neden dedi. nerden biliyim amk fotokopi falan çektircektir belki. bu salak kalktı gitti. oturdum hermoninin yanına. dedim ben aydınlık tarafa geçmek istiyorum. ama bi ön sevişme şart. direk yavşadım buna. defol git başımdan diyor. seviyorum işte amk. lan bu asayı çıkardı. bu sefer büyü yapmadı. soktu götüme. amına kodumun kaşarı. yeter artık amına koyim. utandım kaçtım ordan. gittim yukarı rona dedim hermoni orospusu harrye veriyor. kandırma kendini diye. araları bozulsun amına koyim. yakıcam lan bu okulu yakıcam.

neyse profesör mc gonagallın dersindeyiz. temel büyülere giriyor. elimi kaldırdım. dedim hocam asayla şişme karı nasıl yapılıor amına koyim. bize yararlı büyüler öğretin dedim. maymunu köpeğe çevirince elimize ne geçiyor. bu otur yerine falan dedi. baktım ginny kıkır kıkır gülüyor. ronun kardeşi. orospu ginny. abiside erkek orospusu zaten. neyse gryffindorlarda billy diye bir çocuk var. derste dedim gel billy billy, gel billy billy. hahaha. malfoy falan bütün slytherin kahkaha attı. harrynin sırasına bakıyorum. nasıl kasılıyor. geçenlerde sırlar odasını buldu. gene kahraman oldu amına kodumun çocuğu. lan ben o odayı okula ilk geldiğim gün buldum. okulun içinde sigara içmek yasak bende orda sigara içiyordum amk.

lord voldermot karanlık ormana gelmemizi istiyormuş. gittik bizde. bellatrix diye bir karı geldi. karı yerinde durmuyor amk. manyağın teki. ama gideri var karının. sonra lordumuz geldi. malfoyla konuştu. bende yanda sigara içiyorum. sonra snape geldi. vay orospu çocuğu. hain. ulan maden bizim taraftasın ne diye sikiyorsun belamızı. gittim yanına hemen. dedim hocam bende karanlık taraftayım sırf siz varsınız diye burdayım, aramızda kalsın falan. notlarım yükselsin amk. vurdu kafama bi tane. iyilikte yaramıyor amına koyim. sonra lord voldermot spaneylede konuştu gizli bir şeyler. sonra gittim voldermortun yanına. dedim benim bu teşkilatda yerim nedir başkan? bana cevap vermedi. bellatrixle beraber geri döndüler. benimle neden ilgilenmiyorsun amına koyim. saksı değilim ben burda.

ortak salondayız gene. yemek yiyoruz. dumbledore çıktı konuşma yapıyor. dedim gene para isticek amına koyim. nereye gidio bu paralar, önce internet çek amına kodumun çocuğu. dedi yeni bir öğretmen katıldı aramıza. biz kim diye bakıyoruz. hagrid kalkmazmı ayağa. gryffindor hemen alkışlamaya başladı. yuh amına koyim. senin öyle bir yetkinmi var yavşak. biz kalktık isyan ediyoruz. fakir hagridi öğretmen olarak istemiyoruz diye slogan falan atıyoruz. malfoy dedi babama söylicem. sihir bakanlığına şikayet edicem falan. sarı saçlarını elimle okşadım malfoyun. dedim kanka sende olmasan halimiz yaman.

neyse cuma günü. abdestimi aldım cumaya gidicem. merdivenlerde harryi gördüm. dedim dur hele şunu bir rezil edeyim. bağırdım dedim seni cumada göremiyoruz kafir potter. senin gibi bir munafık nasıl kahraman olabilir. utandı galiba biraz. yüzüme bile bakmadı yürüdü gitti. neyse aldım ben malfoyu. taktım malfoyun kafasına takkeyi. gittik snapenin yanına. dedim hocam okulda mescid nerde? bu vurdu kafama bir tane. dedi ne mescidi. okulda mescid yokmu? dedim. siktiri çekti bana. o sinirle gittim dumbledorenin yanına. dedim bu kadarıda fazla artık. koca okulda mescid nasıl olmaz? koca adamsın. sakallar falan belliki dindarsın. yakışıyormu sana böyle birşeyi düşünmemek. kovdu beni odadan. günahı boynuna.

slytherin yatakhanesinde karizmam var. malfoyun kankasıyım sonuçta. bölüm başkanıda malfoy. uyandığım zaman bölümdeki kızlar kahvaltıyı yatağıma getiriyor. erkekleri ne desem yapıolar. çoğuda zengin piçi zaten. paralarını yiyorum amk. gecenin bi körü malfoy beni uyandırdı. balkon gibi bi yere gittik. baktım bellatrix yanındada iki adam geldi. karanlık taraftan. gittik dumbledorenin odasına. malfoy bana merdivenlerde beklememi söyledi. tamam dedim amına koyim napcaksanız yapın ben etrafı gözlüyorum. dedim sigara içicekler heralde. bunlar çıktılar yukarı. dumbledoreyle bellatrix birbirleriyle laf dalaşına girmiş. malfoy ağlıyor. bellatrix malfoya öldür diye bağırdı. o anda snape geldi koşarak yanımdan geçti. yukarda ne oluo anlamadım amk. sonra merdivenlerin altına gözüm ilişti. bide baktım bizim potter saklanıyor. nedenini anlamadım. dedim dur şuna bi piçlik yapam hahaha. açtım fermuarı işedim üstüne. buda güyah orda olduğunu belli etmeyecek ya sesini bile çıkarmadı. sonra bende yukarı çıktım. dumbledore ölmüş. oha amına koyim.

okulda yas ilan edildi. yurt genelinde anma törenleri düzenlendi. amına koyim okulda herkes ağlıyor. ulan bunaktı zaten bu gün ölmese yarın ölecekti diye teselli veriyorum. malfoy bile duygulandı lan. bıraksalar sen öldürecektin yarram. ben sikime bile takmadın tabi. ölmese okuldan atacaktı beni. neyse ortak salonda toplandık gene. dumbledoreyi anıyoruz. mc gonagall çıktı konuşma falan yapıyor. lan kaltak en çok sen sevinmedinmi bu olaya. okul sana kaldı işte. yalandan ağlıyor falan. öğrenciler şiir okuyor. dedim dur bende çıkayımda göze gireyim amına koyim. kürsüye çıktım. okudum şiirimi. dumbledore öldumi, hogwarts başsız galdumi, voldermot öcin aldumi, şimdi hermoni kıvırtır falan. sonra bağırdım albus dumbledore için 1453 dakikalık saygı duruşu diye mc gonagall indirdi beni hemen.

yatakhanede malfoyla tavla atıyorken içeri rawenclawlı sümsüğün teki girdi. anlatmaya başladı. okulda bir sürü ruh emici var. ismi lazım değil. orospu çocuğu voldermort kendine ordu kurmuş. yakında hogwartsı yerle bir edecek ve potteri öldürecekmiş. malfoyla birbirimize baktık ve birbirimize pis pis gülümsedik. bunu yapmak hoşumuza gidiyor. karanlık tarafta olmamızın keyfini çıkarıyoruz amına koyim. sonra ayağa kalktım. o sümsüğe döndüm ve dedimki sen kimsin amına kodumun çocuğu. bak uzun zamandan beri şu okulda okuyorum o üniformayı ilk defa gördüm. git ve kütüphanede ders çalışmaya devam et. arkadaşlar bana alkış tutmaya başladılar. bende gaza geldim sümsüğü tokatlayıp geri yolladım. sonra voldermort başkanın fotoğrafını salonumuzun baş köşesine astım.

mc gonagallda eşşek değil ya. bunun üzerine gitti köprüyü onarttı. hocalara tek tek görev verdi. bütün öğrencileri büyük salonda topladı. sıkıcı bir konuşma yaptı. bu durumda bile katkı paylarını istemeyi ihmal etmedi. nasıl insansın amına koyim. sonra dediki okulumuzu birlikte savunacağız. gözcüler yerleştirdik. okulumuza yapılacak herhangi bir tehlikeyi göreceğiz. bende dururmuyum amk. bağırdım. peki lord voldermortda bizi görecekmi diye hahaha. mc gonagallda espiryi anladı. dedi valla onu bende bilmiyorum. sonra bu çıktı okulunun kapısının önüne. biz malfoyla camdan izliyoruz. dedim tek başınamı koruycaksın okulu amına koyim. bu çıkardı asayı. absorpe protegrus diye. biz eğildik amk. nolur nolmaz. lan bi baktım şovalye heykelleri canlandılar. sıraya girdiler. bu bağırdı görevinizi yapın okulu koruyun diye. bunlar okulun kapısının önüne dizildiler. hep bunu yapmak istemişimdir diyo bide. bunun üzerine cüce bi hoca var. oda bende bir şeyler yapıyım ayıp olmasın diye asayı kaldırdı salladı bir şeyler. ee hani nerde? gülme krizine girdik amk. yapacağın büyüyü sikeyim ben gidiyorum. sonra gökyüzüne baktık kocaman mavi bi halka sardı okulu. dedim bu şimdi ne işe yaracak orospu çocuğu, okula oksijen nasıl girecek.

sonunda lordumuz ordusuyla hogwartsın karşısındaki tepeye geldi. balkondan bakınca görünüyordu asalarından çıkan kıvılcımlar falan. tabi harryde bir göt korkusu. bi telaş. ama artistliğindende ödün vermiyor. yok ben çıkarım karşısına, yok okula zarar gelsin istemiyorum. amına kodumun çocuğu madem okulu bu kadar düşünüyorsun ne diye 1 yıldır katkı payı yatırmıyorsun. amına kodumun fakiri. gerçi sonra babasından miras kaldı buna. ama ron yiyor bu salağın parasını amk. neyse herkes bir yerlerde dolanıor. mc gonagall şunu yapın, bunu yapın emirler yağdırıyor. biz malfoyla rahatız tabi. oturmuşuz bi yere gülüyoruz olanlara. sonra bi baktık voldermortun sesi okulda yankılanıyor. oha amk. dedi harry potterı bana verirseniz hepinizin canını bağışlarım falan. kimseyi öldürmeyiz. bize katılın gibisinden sözler. harrynin götü tutuştu amk. herkes harrye bakıyor. hele slytherin öğrencileri asalarını bile çıkardılar. gryffindorlarda harryi koruyorlar. sonra mc gonagall geldi dedi harry pottera karışanı sikerim. açık ve net. slytherinlileride yolladı yatakhaneye. amına kodumun potteri yüzünden okul başımıza yıkılcak amk. verin işte dört gözü kurtulalım artık. 7 yıl boyunca okudu. salın dışarı hayatı öğrensin amk. sizemi kaldı çocuğa sahip çıkmak.

ben dururmuyum amk. okul yıkılsa ölüp gidecem. koştum yatakhaneye. kaçak telefon sokmuştum. hahaha. aradım avcılar emniyeti. dedim böyle böyle bir durum var. acil ekip otosu gönderin. dedi tam olarak nerdesiniz. dedim bilmiyorum hogwartsdayım abi ben. okuyorum. öğrenciyim dedim. bu dedi dalgamı geçiyorsun amına komudun çocuğu. ben diyorum olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz. uydudan falan tespit edin yerimizi, gönderin çevik kuvvet falan. telefonu yüzüme kapadılar. neyse indim aşşağıya. voldermortun adamları bizim mavi halkayı bildiğin bombalıyor. bu cücede mc gonagalla yaranacak ya. diyor rahat olun bu bizi 3 gün idare eder. çok sağlam büyüdür. kimse geçemez falan. demesiyle bir patlama sesi duyduk. mavi halka delindi amk. ozon tabakasından daha büyük bir delik oluştu. sonra bu döndü dediki. okulda parfüm falan kullanmasaydınız bu halka delinmezdi. benim bir hatam yok. ulan attı kafamız. slytherinliler bu cüceyi linç etti. seni okula öğretmen diye gönderenin ben amına koyim.

dur dedim ben yapacağımı biliyorum. bağırdım harrye hani sen kahramansın ya. yap bakalım numaranı. seni istiyor lord voldermort. çık karşısına kurtar bizi. ne duruyorsun orospu çocuğu. bazı gryffindorlular bile benim dediğimi desteklediler. bu korktuğunu belli etmiyor. dedi tamam ben gitmeliyim. ölmem gerekiyor zaten falan. hortkuluğum ben falan. ben sinir oldum amk. gittim dedimki. bak güzel kardeşim sana hortkuluk falan diyen oldumu orospu çocuğu? lafı nerenden anlıyorsun? diyorumki git konuş adamla. konuşarak çözebilirsin belki. sonra bu gitmeye karar verdi. ronla hermoni kaltağı buna bizde gelelim falan diyor. mc gonagall bana baktı dediki sende onunla gideceksin. hade buyrun. hocam ben bu gün izinliyim dedim. sağlık ocağından rapor aldım. dinletemedim. malfoy kıkır kıkır gülüyor. döndüm dedim lan bana bir şey yapmazlar demi? karanlık taraftanım amına koyim.

bu arada okulun çatısı paramparça oldu. okula girişteki köprüde voldermortun golemleri hayvan gibi geliyorlar. bizim şovalyelerden beş gidiyor bu golemlerin biri anca ölüyor. bi kaç öğrencide okulun bahçesinde düşmanlarla sıcak çatışma halindeler. adamlar bize ölüm büyüleri atıyor. yasaklanmış büyüler kullanıyor. bizimkiler hala lumos, expelliarmus. gerizekalımısınız oğlum siz? her taraftan adavra kadavra yağıyor. biz harryle çıktık yola. diyorum buna şimdi bi büyü gelir çarpar bana ölürsem seni hayatını sikerim. okulun arka kapısına geldik. botanik gibi bir yer. baktık snape yerde yatıyor. dedim ölmüş amına kodumun haini kanka biz devam edelim. baktım snape başını kaldırdı. hemen sarıldım dedim hocam nasılsınız, yardım etsene harry falan. bu harryi çağırdı yanına. dedim kesin nasihat vericek. harrye döndü ve dediki gözlerin tıpkı anana benziyor. amına kodumun liselisi snape. harrynin annesiyle çıkıyorlarmış öğrenciyken falan. dedim harry yerinde olsam voldermortu siktir eder bunu öldürürüm amk. emin ol babanda bunu yapmanı isterdi. ama emin olamıyorum. belkide snape babandır amına koyim. hahaha.

neyse snapenin nefesi kesildi öldü amk. sonra harrynin gözleri doldu. ben dedim yürü hadi yürü zaman geçirmeye çalışma ibne. bu kalktı önden gidiyor çıktı bahçeye. tam giderken baktım snapeden ses geldi. ölmemiş lan hala. gittim yanına. sanıyor yardım edicem. o verdiğin sıfırlar götüne girsin amına kodumun çocuğu dedim. yüzüne tükürdüm. bana bir bakışı var hahaha. sonra gittim potterin yanına girdik karanlık ormana. harry göt korkusuyla yürüyor. lan bi baktım çevremizde harrynin ölen yakınları. hayalet lan bunlar. götüm tutuştu amına koyim. dedim hade gene iyisin annende burda sor bakalım baban kimmiş. hahaha. harry yürüyor. hayaletler arkasından yürüyor. bende mümkün olduğunda geriden geliyorum. bu bi ara baktı arkaya. dedim rahat ol kanka arkadan kolluyorum seni. bu dedi bende ondan korkuyorum zaten. piçe bak.

sonunda geldik lord voldermortla karşı karşıya. ben hemen harrynin kafasına bir şaplak attım. bunun gözlüğü burnuna doğru kaydı. hahaha. dedim buyrun lordum size potteri getirdim. aferin dedi bana kes sesini ve geç arkaya. hemen dediğini yaptım. genede her ihtimale karşı yanımda çakı var. sol elim cebimde. kafam hafif dumanlı. hade bakalım. sonra voldermort çıkardı asayı adavra kadavra. harry potter yere yığıldı. sessizlik oldu birden. malfoyun babası yanımdaydı. dedi o iyimi. dedim iyi ya kardeş gibiyiz onla. ama şimdi ne haldedir bilemem. beni nüfusuna alırmısınız? sonra malfoyun annesi koştu harrynin yanına. eğildi. öldü dedi. voldermort bir kahkaha attı. ben alkış tuttum. ben alkış tutunca herkes alkışladı. sonra hep beraber hogwartsa doğru yürüdük. ben başladım onuncu yıl marşını söylemeye. hani biraz gaza gelelim diye. baktım kimse eşlik etmiyor. sokayım böyle işe. birlik beraberlik yokki bizde amına koyim. voldermort diktatör oldu resmen.

geldik okulun önüne. mc gonagall, hocalar, öğrenciler falan dizilmiş okulun kapısının önüne. slytherinli piçler pankart açmış özel çamlıca lisesi kapatılamaz diye. hahaha. bizde dizilmişiz karşılarına. ben voldertmorun yanında duruyorum. mc gonagall el işareti yaptı gel gel diye. siktir lan. el hareketi yaptım buna. göt gibi kaldı. lordumuz konuştu. harry potter öldü. bizim yanımıza gelmek isteyenler gelsin diye. lordumuzun yılanıda ortada dolanıyor. burda diplomatik bir görüşme var ne işi var bu hayvanın ortada biri alsın şunu diye bağırdım ben amına koyim. malfoy duraksadı. kararsızdı. dedim gelsene oğlum. babasıyla gittik aldık bunu getirdik. salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk. harry potterın cesetinide koyduk yana. gryffindorlular ağladı amına koyim.

sonra dedim hadi beyler yokmu bize katılan yenildiniz işte amına koyim. baktım ezik neville çıktı. bacağıda sakat. önce bir sessizlik oldu. sonra biz bastık kahkahayı. voldermort gülmekten yerlere yattı. ben dedim alalım lordum baksanıza elinde godric gryffindorun kılıcı var. lordumuz dedi bir kılıç için adammı alacaz amına koyim. dedim haklısın sende tabi. lan bu neville sinirlendi gitti ortada duran yılanın boynunu kesti. hemen koştum buna bir yumruk patlattım. o lordumuzun evcil hayvanı amına koduğum. sonra baktım arkada voldermort çığlık atıyor. dedim vay amk hortkulukmuydu bu. o andada harry potter uyanmazmı. oha dedim. direk koştum mc gonagallın yanına. dedim hocam ben casusluk yapıyordum. harry bana böyle yapmamı söyledi. yoksa biliosunuz falan.

sonra harryle voldermort karşı karşıya geldiler. voldermot sinirden kuduruyor. ölmedin amına kodumun çocuğu. bunlar birbirlerine adavra kadavra diye bağırdılar. iki büyü karşı karşıya. nasıl oluyorsa amına koyim. biri mavi biri yeşil. tabi bende ticari kafa var. bağırdım hemen bahisleri alayım falan. bunlar kapışıyor ben o arada slytherinli piçlerden para topluyorum. çoğu voldermorta koydu bahisini. harry kazansa parayı bulurum amına koyim. ulan bir yandanda gözüm bellatrixde. genemi geçsem karanlık tarafa amk. şimdi kazanır bu voldermort, bellatrixide isterim bundan damadı olurum. dahada sırtım yere gelmez. beş dakika falan bunlar bütün güçleriyle dayanmaya çalışıyorlar. ron atıldı birden. çektim bunu kolundan dedim sen karışma amına koyim. sonra voldermort bağırarak geriye doğru düştü. harryde yere yığıldı. voldermort kül olmaya başladı. 8 yıllık emek 10 dakikada yok oldu. öldü gitti. senin kafana sokayım ben. hemen harry potterın yanına koştular. göt oğlanı bu sefer sağlam kahraman oldu amına koyim. neyse bende o arada altınlarımı sayıyorum. mc gonagall geldi aldı elimden altınları. hogwartsda kumar oynamak yasakmış. bu nasıl bir geri kafalılıktır amına koyim.

sonra büyük salonda toplandık. mc gonagall bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna geldik dedi. günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. harry oturduğu yerden kasılıyor. hermoni, ginny, luna hepsini almış kolunun altına. diploma töreni yapıldı. sonra mc gonagall beni odasına çağırdı. büyük bir yanlışlık olduğunu ve bende büyücü kanı olmadığını söyledi. amına koyim ne diye 8 yıldır okuyorum o zaman ben. üstelik bu okul yüzünden asker kaçağı oldum amına koyim. haksızlar tabi verdiler banada diplomayı. tek bir büyü yapmadan hogwarts cadılık ve büyücülük okulu mezunu oldum. sonra bindik kayıklara. kimse yüzümüze bakmıyor amına koyim. malfoyla vedalaştım. hermoniyi öptüm zar zor. artık evde otuz bire devam. çatlak kazana uğradık. okul bitti ben kendime asa aldım amına koyim. hatıra kalsın. sonra bindik hogwarts exspresse. önce londraya gitti. 9 3/4 peronu son durakmış burası. sokarım böyle işe. ordan aktarma yaptım. haydarpaşada indim. bindim metrobüse gittim otogara. sıkıcı bir otobüs yolculuğundan sonra geldim çoruma. ailemle özlem giderdim. babam beni kemerle dövdü. boşu boşuna okudun 8 yıl diye. hogwarts diploması var elimde 8 yıllık okul. iş bulamadım. şu an berberde çıraklık yapıyorum. okuldan bir tek malfoyla görüşüyoruz. arada baykuşla mektuplaşıyoruz. pttden çok daha iyi amına koyim. bir iki kez pttden denedik mektupun kaybolmadan londradan çoruma gelmesi imkansız gibi bir şey.
yazar : Rohan
İnci Sözlük Hikayeleri, Hikaye Arşivi, İnci sözlük efsane hikayeler, inci sözlük hikaye arşivi, komik hikayeler, inci sözlük komik hikayeler,
İnci sözlük hikayeleri, İnci sözlük efsane hikayeler Lütfen Okuduktan Sonra Paylaşmayı Unutmayın !

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Enteresan Olaylar / İçinden Geldiğince / Takara Tukara konu Başlığı Harry Potter'a Verdiğim İnanılmaz Ayar | İnci Sözlük Hikayeleri. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2016/11/harry-pottera-verdigim-inanlmaz-ayar.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Harry Potter'a Verdiğim İnanılmaz Ayar | İnci Sözlük Hikayeleri"

Yorum Gönder