Blogger tarafından desteklenmektedir.

En Popüler Yayınlar

20 haziran 2016 ramsay bolton'ın ölümü


Öncelikle Game of Thrones izlemiyorsanız ve bir kadınsanız bu videodan sonra Ramsay Bolton'a aşık olabilirsiniz. Ancak iş hiçte öyle değil. Belki de dizinin en illet, yontulmamış odunudur Ramsey. Ancak Ramsey'i tanıyorsanız bu görüntüleri izleyince içten içe siniriniz artacaktır.Eski soyismi Snow olan ve sonra kanunla Bolton olan Ramsay, 14 ve 29 yaş arasındaydı. Tabii ki Game of Thrones'ta karakterlerin yaşlarını çoğu zaman bilemiyoruz ama başından beri bir psikopat olduğunu,
öyle yaşadığını ve öyle öldüğünü biliyoruz. Ayrıcalıklı bir soylu piç olan Ramsay, babası Roose Bolton'ı dahi katletmişti fakat bu kaderi açısından bir fark yaratmadı. Buna rağmen, Bolton ismi sonsuza kadar miras kalmayacak çünkü Ramsay, ailesini katletti. Ramsay ismi ise muhtemelen hep kötü şöhretle yaşayacak ve çocuklara verilmeyecek. Onu tanıyanlar, "Yaşamış en kötü insan" demeye devam edecekler. Bir katil, işkenceci, tecavüzcü, bebek katili, baba katili ve hayvansever olan Ramsay Bolton, muhtemelen kimse tarafından özlenmeyecek!kendi tazıları tarafından öldürülen orospu çocuğu. iyi oldu sana piç.


Diziden ölerek ayrıldığını düşündüğümüz birçok isim var, ancak konu Game of Thrones olunca bazılarının ölümü biraz şüpheli geliyor ve acaba yeni sezonda tekrar karşımıza çıkacaklar mı diye düşündürüyor.

Jon Snow öldü mü?


Game of Thrones’un yeni sezonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan 11 karakter
İşte merakla beklenen o 11 isim. Bunlardan tabiki en çok dikkati çekeni ve merak edileni hiç kuşkusuz Jon Snow. Herkesin öldü gözüyle baktığı, ancak dizinin ana karakterlerinden olması ve başı çekeceği düşünülen Snow’un bir şekilde dirileceği konuşuluyor.

Arya Stark


Game of Thrones’un yeni sezonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan 11 karakter
Arya Stark'ın bencilce intikamı sonrası gelecek sezon nasıl bir acı çekeceği ya da ölüp ölmeyeceği merak konusu. Malumunuz Stark ailesi günden güne yok olurken, Arya'nın intikam uğruna yaptıkları Yüzsüz Adam Jaqen H'ghar'ın hiç hoşuna gitmedi. Yüzsüz Adam, Arya'yı sahip olduğu gücü kötüye kullandığı gerekçesiyle kör ederek cezalandırdı. Gelecek sezon Arya ve sevenlerini neler bekliyor o ise oldukça şüpheli. Yalnız bu gidişle ölümü çok yakın görünen karakterlerden...

Grey Worm


Game of Thrones’un yeni sezonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan 11 karakter
Grey Worm, Khaleesi'nin en has adamlarından biri olduğu için dikkati çekiyor. Ejderhaların Annesi için canını gözünü kırpmadan verebilecek güvenilir bir asker. 5. sezonda, Barristan'ın yardımı sayesinde Harpy'nin Oğulları ile mücadeleden sağ çıkmayı başardı. Ancak eski formuna ne zaman kavuşacağı ve yaşanan kaos ortamında hayatta kalıp kalmayacağı ise şüpheli...

'Yürüyen Dağ' Gregor Clegane


Game of Thrones’un yeni sezonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan 11 karakter
Geçen sezon Qyburn'ün sıradışı tedavi yöntemleri sayesinde ölümden dönen 'Yürüyen Dağ' Gregor Clegane, bu sezon da hayatta kalmayı başardı. Qyburn, Yürüyen Dağ'ı kralın sağ kolu ilan etti. Cersei Lannister’ı korumaya çalışırken yeni haliyle ne kadar süre hayatta kalacağı ise şimdiden düşündürüyor. Malum ölümden kıl payı dönen ve herkesin dizideki rolü bitti dediği Gregor Clegane'in de fazla yaşayacağını sanmıyorum.

Theon Greyjoy


Game of Thrones’un yeni sezonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan 11 karakter
Theon, Sansa Stark'ı Myranda'dan kurtardıktan sonra sevgilisini öldürdüğü Ramsey Bolton'la karşılaşmak yerine yanına Sansa Stark'ı da aldı ve şanslarını deneyip Winterfell'in duvarlarından karlara atladılar. Ölüp ölmedikleri bilinmiyor. Ancak Theon'un bu yeni haliyle 1-2 bölüm yaşama ihtimali bile mucize.

Sansa Stark


Game of Thrones’un yeni sezonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan 11 karakter
Dizide acıların kadını diyince ilk akla gelen karakter Sansa Stark. Önce kraldan, sonra teyzesinden, şimdi de Ramsey Barton'dan çektikleriyle ölüp ölüp dirildi, her sezon her bölüm. Kızcağızı gülerken gördüğümü hatırlamıyorum bile. Hep ağlıyor, hep üzgün ve hep mutsuz. Ölüp ölmeyeceğini kestiremiyoruz ama senarist öldürsün direkt, biz de kurtulalım Sansa'nın bu kadar fazla acı çekmesinden...

Myrcella Lannister


Game of Thrones’un yeni sezonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan 11 karakter
Trystane Baratheon ve nişanlısı Myrcella, Kral'ın Şehri'ne gitmek için gemiye binmeden önce, Ellaria Sand ve Jaime ile vedalaştıktan bir süre sonra Myrcella yere yığıldı. Bunun sebebi, Ellaria'nın zehirli öpücüğüydü. Myrcella henüz ölmedi ama panzehir bulunmazsa ölebilir. Tahminen o gemi geri dönecek ve panzehir için bir savaş çıkaracak. Yalnız kız büyük ihtimal öldü, çünkü son panzehiri Ellaria içti ve zehirden kendisini kurtardı. Başka panzehir var mı yoksa Myrcella annesine kavuşamadan ölecek mi yeni sezon bu soru cevap bulacak.

Jon Snow


Game of Thrones’un yeni sezonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan 11 karakter
Jon Snow, Yedi Krallık'ı korumak için Ak Yürüyenler'e odaklanmışken asıl tehlike Gece Nöbetçileri'nden geldi. Kardeşleri onu pusuya düşürdü ve koruması altındaki Olly, onu kanlar içindeyken öylece bıraktı. Game of Thrones kitabında Jon Snow'un durumu özellikle belirsiz bırakılmış, dizide de izleyiciler ölüp ölmediğine karar veremedi. Herkes öldüğünü düşünürken Stark ailesinin son umudu Snow'un tekrardan dirileceği ve ölmeyeceği daha çok gündemde görünüyor.

Jorah Mormont


Game of Thrones’un yeni sezonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan 11 karakter
Jorah Mormont, Valyria harabelerinde Taş Adamlar ile beklenmedik bir karşılaşma sonucu girdiği kavgada 'gri hastalık'a yakalandı. Henüz ölmedi ama henüz bu hastalığın bir tedavisi bulunmuyor. Umutsuz bir şekilde sevdiği Khaleesi'yi ararken başına neler gelecek, savaşırken ölecek mi yoksa amansız hastalık mı sonunu getirecek hepsinin cevabı yine gelecek sezonda.

Ellaria Sand


Game of Thrones’un yeni sezonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan 11 karakter
Ellaria Sand, Lannister ailesine karşı bilenmiş ve ölümü göze alarak onlara yapabileceği bütün kötülükleri planlıyor. Sezon finalinde Ellaria'nın Myrcella Lannister'ın dudaklarına sarılarak zehirlemesi ve öldürmeye çalışması ise beklenmedik bir atak oldu. Bu hareketi canına mal olacak mı yoksa ölümden kaçabilecek mi bu da dizinin gelecek sezona dair bilinmeyenleri arasında.

Daenerys Targaryen (Khaleesi)


Game of Thrones’un yeni sezonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan 11 karakter
Dizide sonunun ne olacağı merak edilen diğer bir karakter ise Daenerys Targaryen nam-ı diğer Khaleesi. Malum kendini bir anda kaosun ortasında bulan ve ejderhası sayesinden ölmekten kurtulan Ejderjaların Annesi kendini hiç bilmediği bir yerin ortasında buldu. Sezon finalinde de etrafında tanımadığı bir grup hoşnutsuz insan tarafından (kılıçlarından anlayabildiğim kadarıyla Dothrakiler) zarar göreceği yönünde. Dizide bu kadar popülaritesi varken, ve dizide kalan sayılı güzel kadınlardan bir tanesi iken senarist onun ipini çekmez diye düşünüyorum, eğer öyle bir şey olursa zaten dizinin reytingleri düşer...


Samwell Tarly


Game of Thrones’un yeni sezonunda ölüp ölmeyeceği belli olmayan 11 karakter
Samwell Tarly kısaca Sam yani bizim Jon Snow’un kankası. Sezon finalinde Ak Gezenlerle savaştan gelmiş, Gece Nöbetçileri ile arasını iyice bozmuş Snow’a seks hayatını anlatan Sam’in 1-2 bölüm bile gitmesi mucize olur yeni sezonda. Sırf Snow’un arkadaşı diye bulur bu Gece Nöbetçileri ve önce küçük Sam’i, ardından Gilly'i ve son olarakta Sam’i diğer tarafa gönderirler.

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Takara Tukara / Televizyon Programları da Olmasa konu Başlığı 20 haziran 2016 ramsay bolton'ın ölümü. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2016/06/20-haziran-2016-ramsay-boltonn-olumu.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

5 Yorum Yapıldı "20 haziran 2016 ramsay bolton'ın ölümü"

  1. adama neden küfredildiğini anlamadığımdır. ulan diyelim ki vahşeti, merhametsizliği yüzünden bunca küfrü ediyorsunuz. be cehalet çocukları osmanlı padişahları kardeşlerini kundakta öldürmüyor muydu? kendi oğlunu cellatlara vermiyor muydu?
    adamın yaptığı çoğu katliam politik değil mi? be götveren aynı küfürleri tarihteki kişilere de edebiliyor musun?
    adamın dehası su götürmez. jon snow'un fantastik bir edebiyat karakteri olarak azor ahai olması ve ölmemesi savaşta yenilmesine neden olmuştur. gerçekte böyle bir savaş olsa jon snow'un götünden kan alırlardı kan.
    gördüğüm en mükemmel karakterdir. var olsun kendisi!

    YanıtlaSil
  2. an itibari ile kendi tazilarina malzeme olmus piskopat.

    YanıtlaSil
  3. eskiden derdik sana pala ramsey,
    yapardın piçlikleri göte bala ramsey,
    köpek besledin, it besledin,
    vurdular senin mala ramsey.

    YanıtlaSil
  4. kendi tazıları tarafından öldürülen orospu çocuğu. iyi oldu sana piç.

    YanıtlaSil
  5. ramsay bolton'un kafasının köpekler tarafından yenmesiyle ölümü gerçekleşmiştir.

    YanıtlaSil