Blogger tarafından desteklenmektedir.

En Popüler Yayınlar

Şişli Etfal'de Ayaküstü Sıçan Teyze


Şişli Etfal hastanesinde bir kadın hastanen koridorunda tuvaletini yapınca güvenlik kamerasına takıldı. Görüntüler sosyal medyada olay yarattı. Şişli Etfal'de Ayaküstü Sıçan Teyze. ... Şişli Etfal'de Ayaküstü Sıçan TeyzeŞişli Etfal'de AyaküstüSıçan Teyze. More Videos by Overlok Makinası Ayağınıza .

https://www.youtube.com/watch?v=llgfr1svdse

nette gezinirken görüp beni affallatan teyzedir. bu kadarına yuh diyorum.

ama teyze çok tecrübeli. otururken yapamayanları düşününce

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Enteresan Olaylar konu Başlığı Şişli Etfal'de Ayaküstü Sıçan Teyze. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2016/06/sisli-etfalde-ayakustu-scan-teyze.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

6 Yorum Yapıldı "Şişli Etfal'de Ayaküstü Sıçan Teyze"

  1. teyzem kışlık erzak gibi bırakmış oraya, evlense çocuğu olur o bıraktığı xokun, hadi kolonoskopiden yeni çıktı dicem ama o alet bile bu kadar rahat yapmasını sağlamaz. Daha neler görücez acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle saçmalıklarda hep bi tanıdığı falan yok mu len acaba diye düşünürüm. Düşünsene okula veya işe gitmişsin, arkadaşın sesleniyo gel gel çok komik bişey izliyoruz bi bakıyosun annen teyzen falan !!! bombaya bak :)

      Sil
  2. kaçıranlar için tekrar: bekledi bekledi ilgilenen olmayınca "böyle hastanenin ben taa içine s*çayım" dedi ve olayı gerçekleştirdi; varsayıma gel : ))

    YanıtlaSil
  3. Bunun gerçek değil,bir mizansen olduğu her tarafından belli.Bir insan ayakta dışkılamaya çalıştığında : - Dışkı anüs ile kalça arasındaki mesafeyi asla deforme olmadan terk edemez.Hele de bu kadın kadar kiloluysa,bu deformasyon sonucunda dışkının çoğu kalçaya sıvanıp kalır.O nedenle tuvaletler ayakta değil, oturarak sıçmak için dizayn edilmiştir.Oturunca kalçalarımızın arası açılır. -Diyelim ki dışkı sağ salim kalçaların arasından deforme olmadan çıktı,o yükseklikten yere düşünce mutlaka deforme olur.Öyle odun parçası gibi dip diri kalmaz. -O sertlikte dışkı üretmek için mutlaka kabız olmak gerekir. Kabız bir insan ise asla ayakta sıçamaz. Kafanıza uymadı mı? Olur, uymayabilir. Zira her kafa teorik fiziğe basmaz. Deneme yapıp göstermek gerekir. İlk fırsatta tuvalette ayakta sıçmayı deneyin. Sonrada o halinizle yani kıçınızı temizlemeden ortalıkta gezinin, bakalım ne olacak? Evet beyler ve bayanlar, nefret, ön yargı insanı kuş beyinliye çeviriyor.

    YanıtlaSil
  4. Teyze alkışlanılmalı o evladiyelik yatırım müzeye kaldırılmalı. Ayakta sıçmak nedir mk nasıl becerdin onu ? Asıl sorulması gereken budur. Taktiri haketti teyzem. Ayakta işemek erkeklere özelse, ayakta sıçmakta kadınlara has olmalıdır :)

    YanıtlaSil
  5. teyze bokunu çıkartmış amk asudkoasadko
    yılan gibi bok bırakmış teyze:D

    YanıtlaSil