Blogger tarafından desteklenmektedir.

En Popüler Yayınlar

21 haziran 2016 türkiye'nin gruptan çıkması


EURO 2016 D Grubu’ndaki ilk maçında 12 Haziran Pazar günü Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını bugün basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde Stade Saulnier’de TSİ 19.15’te başlayan çalışmaya aday kadroda yer alan tüm futbolcular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, top kapma çalışması ve sınırlı alanda çift kaleli taktik oyun ile devam etti. Rejenerasyon koşusu ve açma-germe egzersizleriyle antrenman sona erdi. A Milli Takım, bu akşam TSİ 19.30 yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Bu çalışma medya ve halka açık olarak gerçekleştirilecek.



Fransa'nın ev sahipliğinde 10 Haziran-10 Temmuz'da düzenlenecek 15. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) Hırvatistan Milli Takımı, D Grubu'nda Türkiye, İspanya ve Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.   EURO 2016'da D Grubu: Hırvatistan, EURO 2016'da Türkiye, İspanya ve Çek

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası elemelerinde yaptığı maçlar, alınan skorlar ve oluşan puan durumu şöyle:          

İzlanda-Türkiye: 3-0    

Türkiye-Çek Cumhuriyeti: 1-2  

Letonya-Türkiye: 1-1    

Türkiye-Kazakistan: 3-1    

Hollanda-Türkiye: 1-1  

Kazakistan-Türkiye: 0-1    

Türkiye-Letonya: 1-1    

Türkiye-Hollanda: 3-0    

Çek Cumhuriyeti-Türkiye: 0-2      

Türkiye-İzlanda: 1-0  

çok düşük ihtimaldir ama  yine de ihtimaldir.

çek cumhuriyetini yenme olasılığımız, belçika'nın yapacağı kıyak olasılığı, portekiz'in yenilme olasılığı/izlanda-avusturya'nın berabere kalma olasılığı ile hesaplayabilirsiniz.

bence %5 falan.

edit: inanın bana turnuvaya katılmaya hak kazandığımız izlanda maçının olduğu gün çok daha fazla abuk olasılık gerçekleşti ve bugün bu hesabı yapıyoruz. o gün boşa mı sevinip 6 ay bekledik biz? ne bileyim işte..

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Spor Köşesi konu Başlığı 21 haziran 2016 türkiye'nin gruptan çıkması. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2016/06/21-haziran-2016-turkiyenin-gruptan-ckmas.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "21 haziran 2016 türkiye'nin gruptan çıkması"

Yorum Gönder