Blogger tarafından desteklenmektedir.

En Popüler Yayınlar

çilem doğan gerçeği


T24'ün haberine göre; kendisine şiddet uygulayan ve fuhuşa zorlayan eşi HASAN Karabulut’u öldürdüğü için 15 yıl hapis cezası alan Çilem Doğan’ın nakdi kefaletle serbest bırakılmasına karar verildi. Kefalet miktarının 50 bin lira olduğu öğrenilirken, Çilem Doğan’ın ailesinin bu miktarı topladığı belirtildi. Paranın yatırılmasının ardından Çilem Doğan tahliye edildi. Gelen son dakika gelişmelerini anında aktaracağız.

Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesi, Çilem Doğan’ın avukatları Cemre Topal ve Fatoş Hacıvelioğlu’nun yaptığı başvuru üzerine 50 bin TL kefaletle tahliye kararı verdi. Çilem Doğan, hakkındaki
mahkumiyet kararı Yargıtay’ca onanırsa yeniden cezaevine girecek.

Çilem Doğan'ın kocasını öldürmesiyle ilgili görülen davada, 8 Haziran'da karar çıkmış, mahkeme ‘hâksız tahrik altında kasten adam öldürmek’ten verilen 18 yıl hapis cezası kararı vermişti. Çilem Doğan'a verilen ceza, iyi hal indiriminden 15 yıla düşürülmüştü.

Çilem Doğan, kocasını öldürdükten sonra gözaltına alındığında "Hep kadınlar mı ölecek, bir kere de erkekler ölsün" sözleriyle hafızalara kazınmıştı.

Önceki gün Evrensel gazetesinin sorularını yanıtlayan Çilem Doğan, mahkemenin verdiği 15 yıllık hapis cezasına ilişkin, “Elbet çıkacağım buradan ve hayatıma devam edeceğim, bu sefer dayaksız, şiddetsiz, özgür olarak” yorumunu yapmıştı.

TAHLİYE EDİLDİ

Çilem Karabulut’un avukatı İsa Ayanoğlu ile ailesi, kefalet bedeli olan 50 bin lirayı yatırıp, tahliye işlemini yaptı. Tarsus C Tipi Kapalı  İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Çiğdem Karabulut, işlemlerin tamamlanmasının ardından salıverildi. Av. Ayanoğlu, "Ailesi tarafından kefalet bedeli ödendi ve Çilem Karabulut tahliye oldu" dedi.

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Kadınlar Köşesi / Polemik Konusu konu Başlığı çilem doğan gerçeği. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2016/06/cilem-dogan-gercegi.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "çilem doğan gerçeği"

Yorum Gönder