Blogger tarafından desteklenmektedir.

En Popüler Yayınlar

Evine giren Yılanı öldürdü 2.141 tl ceza aldı


İZMİT’te müteahhitlik yapan Servet Canlı, evine girmeye çalışan yılanı kürekle vurarak öldürdü. İnternette haberi okuyan bir kişi BİMER’e şikayette bulununca, Servet Canlı’ya Kara Avcılığı Kanunu’na göre 2 bin 141 lira para cezası kesildi.

Yenidoğan Mahallesi Yıldız Sokak’ta oturan müteahhit Servet Canlı, 13 Haziran günü evine girmeye çalışan yaklaşık 2 metre boyundaki yılanı görünce itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Bu sırada yılan hareket ettiğini ve kendisine saldırdığını öne süren Servet Canlı, kürekle vurup yılanı öldürdüğünü söyledi. Servet Canlı’nın yılanı öldürmesi haber olurken, internette haberi okuyan
Zonguldak’ta yaşayan Ufuk Işık, Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) mail atarak Servet Canlı hakkında şikayette bulundu.

Ufuk Işık’ın şikayeti üzerine Orman ve Su İşleri Kocaeli Müdürlüğü Ufuk Işık’a, Kara Avcılığı Kanunu’na göre ’izin verilen yaban hayvanları dışındaki hayvanları öldürdüğü gerekçesiyle’ bin 841 lira idari ve koruma altına alınmış yılan için de 300 lira tazminat bedeli olmak üzere toplam 2 bin 141 lira para cezası kesti.

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Enteresan Olaylar / Takara Tukara konu Başlığı Evine giren Yılanı öldürdü 2.141 tl ceza aldı. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2016/06/evine-giren-ylan-oldurdu-2141-tl-ceza.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

2 Yorum Yapıldı "Evine giren Yılanı öldürdü 2.141 tl ceza aldı"

  1. ne diyeyim? aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
    bir tarafta, doğal yaban hayatı, çevrecilik, hayvanseverlik;
    diğer tarafta "senin başına gelsin de, seni görelim bakalım" olayı.
    doğrusu ben karar veremedim.

    YanıtlaSil
  2. hayır bunu yılanı öldüren dayıya söylemiyorum; "kara avcılığı kanunu’na göre ’izin verilen yaban hayvanları dışındaki hayvanları öldürdüğü gerekçesiyle’ 2 bin 141 lira para cezası kesen orman ve su işleri kocaeli müdürlüğü'ne söylüyorum.

    söz konusu olayda herşeyden önce haneye tecavüz var. öldürmeyip de ne yapsındı beslesindi mi? işte bunlar hep nefsi müdafaa; yılan olmasa da fare olsa, timsah olsa, kara fatma olsa yine de hepsi müdafaa.

    kediciler'in, "ama hayvan ne bilsin" vb goy goyu yaptığına bakmayın; ulan sanki sizin kedi yılanı görse onu patileriyle okşaya okşaya ormana götürüp bırakacak, o da ya herro ya merro deyip imiğini sıkacak yılanın!

    YanıtlaSil