Blogger tarafından desteklenmektedir.

En Popüler Yayınlar

evde ses olsun diye evlenmek


hadi ver tamam ver o bakınızı ver. tamam bakmıyorum ben, haydi. seks olsundur o ses olsa duramazsın diye yaz tamam haydi. lanet herif!

sevgilinin bir bülbülü kıskandıran o sesini artık her daim evde de duyabilmek için yapılan romantik erkeklerin yapacağı iş.

8 saat telefon konuşmaları artık yetmiyor çünkü. önce kimin kapatacağında geçen karar süresi, mutluluğumuzdan kırpılan saatler çünkü.


tüm gün dışarıda yapılan gıybetlerin mekanı, alelade bir kafe köşesi değil, pembe mutfağımız olmalı çünkü. evde ses yok evde. evde ses olsa iyi. ama yok ses evde.

bu nedenlerledir ki pomçik, diz çökmüşken yazdığım bu entry ve okuyanlar şahit olsun ki;

bu elimle hafifleteceğim acılarını. kadehin hiç boş kalmayacak, ben olacağım şarabın. bu mumla karanlıkta yolunu aydınlatacağım. bu yüzükle benim olmanı istiyorum...

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi İçinden Geldiğince / Polemik Konusu / Takara Tukara konu Başlığı evde ses olsun diye evlenmek. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2016/11/evde-ses-olsun-diye-evlenmek.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

1 Yorum Yapıldı "evde ses olsun diye evlenmek"

  1. x marks the spot3 Kasım 2016 01:45

    aslinda her seyin 'evde ses olsun' diye tv de evlilik programlarinin acilmasiyla ve bir sure sonra olaylara kendini kaptirarak ciddi ciddi oturup takip edilmesiyle ve daha sonra da evlilik fikrini iyice icsellestirip "ben de evleneyim artik" moduna girilmesiyle alakali olabilecegine inandigim durum.

    bunun bir baska versiyonu su sekilde bir donem tarafimdan yasanmistir. evde ses olsun diye recep ivedik acmistim. sonra serinin geri kalanini izlerken buldum kendimi. durun daha bitmedi. yetmedi "moskovanin sifresi: temel" "kolpacino" diye devam etti.

    annem de ayni durumu 'bbg evi' doneminde yasamisti. once her sey "utu yaparken ses olsun diye aciyorum, izledigimden degil" ile baslamis daha sonraki gunlerde kendisinin onunde puzzle'i yaninda cayi hipnoz olmus vaziyette tv'de bos* bbg evi goruntulerine bakarken yakalanmasiyla son.. bulmamistir. buyuk odul alinana kadar devam etti.

    *bos derken icerigin boslugundan bahsetmiyorum. kamera bos odayi gosteriyordu. urkutucu olan oydu zaten.

    YanıtlaSil