Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

En Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

25 mart 2014 tarihindeki kasetler

25 Mart'a dikkat! Kasetlerin en bombası o gün mü patlayacak? Son günler medyada hep bir tarihin adı geçiyor: 25 Mart Parti kulislerinde, Gülen medyasındaki “muta nikâhı” üzerine yapılan yayınlar ile sosyal medyada eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüne ilişkin yeni gelişmeler olabileceği haberlerine dikkat çekilerek, “Paralel yapıdan her şey beklenir. Montajlarla her şeyi yapabilirler. dedi.

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Siyaset Lazım konu Başlığı 25 mart 2014 tarihindeki kasetler. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2014/03/25-mart-2014-tarihindeki-kasetler.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

21 Yorum Yapıldı "25 mart 2014 tarihindeki kasetler"

  1. salı gününe denk gelen tarih.*

    YanıtlaSil
  2. çeşitli medya kuruluşu ve siyaset spekülatörlerinin iddiasına göre, erdoğan'ın devrileceği ilan edilen tarih. neymiş o gün çok manyak bi tape-ses kaydı çıkacakmış, bu da erdoğan'ın sonunu getirecekmiş. :o

    YanıtlaSil
  3. cemaatin açık açık

    "Geride kalan kasetleri unutun! Bu kaset Erdoğan için öldürücü darbe olacak. Bu kasetten sonra o koltukta istese dahi oturamayacak. Bu kaset Türkiye'de kıyametleri koparacak. Bu kasetle ilgili kendini savunmaya ne mecali ve zamanı olmayacak. Herkes ona göre hazırlığını yapsın!" denilerek hüküm verildi.

    dediği kasettir... :-b

    YanıtlaSil
  4. allah topunuzun belasini versi̇n

    YanıtlaSil
  5. Sadece bugün duyduğum 2 örneğe (ki devletle alâkasız işler) bakarak şunu söyleyebilirim, bu jemaat profesyonel bir mafya.

    YanıtlaSil
  6. Bu kavga en çok kimin işine yarıyor, ve bu kavganın sonunda neler olacak, malesef bu analizi yapacak basiretli insanlar dinlenmiyor,üstelik onlarda yandaşlıkla suçlanıyor, neden ölçümüz Kur'an ve sünnet değilde, iftira ve Kasetler.? Her iki taraf içinde söylüyorum .

    YanıtlaSil
  7. BU MILLETI SOKAGA DOKUP KIYAMATI KOPARACAKMIS BEKI BU MILLET ISRAILIN MILLEDIMI BU DEVLET SENIN OYUN...

    YanıtlaSil
  8. Hiçbir insana, hiçbir Müslüman'a yakışmayacak aşağılıkta bir kavga yaşanıyor ve biz günlerdir bu kavgayı aciz, şaşkın ve bezgin bakışlarla izliyoruz demissin.... Pardon bu sozu serefiyle PKK ile mucadele etmis askerlerimiz, dogrulari soyleyen gazetecilerimiz haksiz yere, hic bir dayanagi bulunmayan sahte delillerle iceri tikildiginda da soyledin mi ?

    YanıtlaSil
  9. Herkes henüz ortada olmayan bir kasetin çıkacağından o kadar emin ki... İçeriğini soran yok. (İllegal dinlenmiş olan) kasetleri çıkarmak suç da içerikleri suç değil mi? Dünyada ortaya çıkmasa ahirette zaten çıkmayacak mı? Muhafazakar müslümanlık bu mudur? :-t

    YanıtlaSil
  10. Peygamber efendimiz bir gece sabaha kadar uyuyamamış, eşi sebebini sorunca o Muazzam Peygamber, “Dün gece yerde bir hurma gördüm, yedim. Sonra aklıma geldi ki; ya o hurma beytülmale aitse?”

    YanıtlaSil
  11. Kasetlerin modası geçti bir halt olmaz mazide kaldı onlar dvd olsa belki... Dimdik ayaktayız isterse holiwudda film çeksinler anlara paketleyip iade ederiz. (o)

    YanıtlaSil
  12. Oscarlık kasette ortaya koysalar vızz gelir... Sonun kadar AK Parti, sonuna kadar Uzun Adam diyeceğiz.

    YanıtlaSil
  13. meraklanma sen atıp tutman vede akp savunuculuğu yapman boşa,takke düştü kel göründü.yemiyolar bu bayat numaraları.

    YanıtlaSil
  14. siyasetin kokuşmuşluğu ortada ne iktidar bu milleti düşünüyor ne muhalefet varsa yoksa taptığınız o paralar güç ve iktidar olma. Yazıklar olsun, ecdat ne umutlar ile bu ülkeyi kurtardı ve şu güzelim ülkenin düştüğü hale bak. Allah topunuzun cezasını versin. Bir ülkede adalet hak hukuk yok ise başına bir belanın gelmesini bekleyin. Geldiği zamanda neden bunlar bizim başımıza GELDİ DİYE HAYIFLANMAYIN. :-b

    YanıtlaSil
  15. BİR SAHTEKARLARA BAKTIM BİR SAYIN ERDOĞANA BİR İFTİRACILARA BAKTIM BİRDE SAYIN ERDOĞANA BİR İHANET ŞEBEKLERİNE BAKTIM BİRDE SAYIN ERDOĞANA BİR KENDİNİ AYDIN SANAN VAHŞİ YOBAZLARA BAKTIM BİR SAYIN ERDOĞANA BİR SOLCU DİYE ALDATILMIŞ İSLAM DÜŞMANI VAHŞİLERE ÇEVRİLMİŞ SATILMIŞ BEYİNLERE BAKTIM BİRDE SAYIN ERDOĞANA BİR KENDİNİ SAĞCI SANAN SOLCULARLA AYNI OYUNU İFTİRA OYUNUNU OYNAYANLARA BAKTIM BİR SAYIN ERDOĞANA BİR KENDİNİ HAŞA CEMAAT SANAN SATILMIŞLARA BAKTIM BİRDE SAYIN ERDOĞANA EEE VALLAHİDE ERDOĞANDAN BAŞKASINA OY VERİLMEZ KARAR VERDİM OYUMUZU AKP YE VERECEĞİZ

    YanıtlaSil
  16. başbakanı çapulculara be haşhaşilere yedirmeyeceğiz.

    YanıtlaSil
  17. inş tayyiple beraber haşrolursun.diğer tarafta nereye giderse sende oraya gidersin..

    YanıtlaSil
  18. Ya sistem insani olmayin biraz gercekci olun

    YanıtlaSil
  19. muammar gaddafi11 Mart 2014 11:41

    ilk önce montaj olmadığına dair bir rapor alınıp, o raporla beraber yayınlanması gereken ses kaydının yayınlanacağı * tarih.

    YanıtlaSil
  20. şu saatten sonra elde patlayacak olandır.
    recep tayyip Erdoğan bir lider konumundan hızla kahraman ilan edilme yolunda sayelerinde.
    ne diyelim
    teşekkürler paraleller.

    YanıtlaSil
  21. foseptik cukura dusen burjuva11 Mart 2014 11:42

    erdoğan'ın kirli çamaşırlarının bir bir meydana çıkacağı tarihtir. merakla beklemekteyiz efendim.

    YanıtlaSil