Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

En Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

En Uygun Trafik Sigortası Hangisi


2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 91. maddesiyle tüm araç sahiplerinin yaptırmakla mükellef olduğu, aksi halde aracın trafikten men edilmesi gibi cezai müeyyidelere maruz kalacağı zorunlu trafik sigortası teklifleri, sigorta firmaları tarafından ruhsat sahibine ve aracın niteliğine göre değişkenlik göstermektedir. Firmaların risk modelleme yöntemleri, sigorta primlerinizin değişmesinde bir diğer önemli etkendir. Bu nedenle sigorta şirketleri, aynı nitelikteki araçlara farklı tekliflerde bulunabilmektedirler.
   Türkiye’nin saygın sigorta şirketleri ile sizin aranızda bir köprü kurar. Yasa gereği sigorta şirketleri için değil sizin için çalışan bir şirket olan memurvadisi.com için önemli olan sizin çıkarınızdır. Amacımız, en ucuz trafik sigortası teklifine  en kısa zamanda ulaşmanızı sağlamaktır.

Ziraat Bankası Trafik Sigortası
Ziraat Bankası trafik sigortası olarak, trafik kazalarında meydana gelecek olan 3. şahıslara verilecek maddi veya tedavi masraflarına ilişkin olarak zararları karşılayan uygun koşullarda yapılan bir sigortadır.

2918 sayılı karayolları trafik kanunu gereğince trafik poliçelerinde tanımlı olan motorlu araçların işletimesi ve bu durumda meydana gelecek ölümlerin, yaralanmalarn veya zararın sigorta limitleri çerçevesinde karşılanmasını sağlamaktadır.

Ziraat Bankası sigortacılık alanında devlete bağlı bir banka olması sonucunda çıkan yasaları ilk uygulayan bir sisteme sahiptir. Bu neticede piyasadaki mevcut olan araç sigortalarından en uygun olanı Ziraat Bankası sigortacılık hizmetlerinde mevcuttur.Zir aat Bankası’ndan zorunlu trafik sigortası teklifi almadan, aracınızın sigortasını yaptırmayınız.



PTT Sigortacılık Hizmetleri
Sigortacılık hizmetleri olarakta hizmet vermekte olan PTT şubeleri bütün sigorta işlemlerinizi halletmektedir. Bu neticede uygun fiyat ve teklif almanızda mümkündür. PTT Trafik Sigortası, yeni çıkan trafik sigortalarındaki düşüşü sağlayacak olan yasaları uygulamıştır ve trafik sigortaları gayet uygun çıkmaktadır. PTT sigorta hesaplama işlemlerini kendi yapması sonucunda sigorta firmaları tarafından gözükmemekte olup, size uygun fiyat olarak verilmekte olan sigortaların değerleri arasında yer almamaktadır. 0850 724 77 88 nolu telefon ile ulaşabileceğiniz PTT trafik sigortasından sigorta hesaplaması hakkında bilgi alabilirsiniz veya www.pttsigorta.com internet adresinden en uygun sigorta hesaplamasını yapabilirsiniz.

trafik sigortasi

Özel sektörün her geçen gün soygun haline getirdiği zorunlu trafik sigortası yaptırmak için bahsetmiş olduğum bu iki sigortadan yararlanmanız size kazanç olarak geri dönecektir. Araç ve otomobil sigortaları aracın ve araç sahibinin durumuna göre de değişiklikler gösterdiği için tüm sigorta acentelerinden sorgulatma yapmanızı tavsiye ederiz.

Bu alanda yapılacak olan değişiklikleri sitemizden takip edebilirsiniz. Konu hakkında anlaşılmayan yada sormak istediğiniz konular hakkında yorum kısmına yorum bırakmanız halinde en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

Trafik Sigortası Primleri Düşecek Mi?
Trafik sigortası hakkında yapılan son açıklamalara göre, sigorta şirketlerinin birçoğunda indirimler yavaş yavaş başlamış durumda. Düşüş Ağustos ayı itibarı ile yeni trafiğe çıkan araşlarda %15‘e, diğer araşlarda ise ortalama olarak %10‘a ulaştığının açıklaması birlik tarafından yapıldı.

Birlik tarafından yapılan yeni açıklama şu şekilde : “Trafik sigortasında sektörün kronikleşmiş sorunlarının çözümünü sağlayan, yaşanan belirsiz ve adaletsiz ortamın düzeltilmesinde önemli bir adım olan 2918 SayılıKarayolları Trafik Kanunu’nun bazı maddelerinde yapılan değişiklikler bilindiği üzere 26 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girdi. Değişikliklerin yürürlüğe girmesinin ardından mevzuatın sektör ve yargı organları tarafından aynı şekilde yorumlanma beklentisi, sektörümüz açısından öngörülebilir bir ortamın oluşmasını sağladı. Sonuç olarak şirketler de yeni yasal çerçeveyle oluşacak maliyetlerine göre trafik sigortası primlerini yeniden belirlemeye başladı.”

Bu açıklamadan yola çıkacak olursak, yasanın resmi gazetede yayınlanmasından bu zamana kadar geçen kısa sürede bu kadar indirim olduğuna göre ilerleyen zamanlarda, trafik sigortası primleri eski halini almaya başlayacak.

  En Ucuz trafik sigortası teklifi alabilmek için sizden istediğimiz bilgiler:
  • TC kimlik numaranız
  • Aracınızın plakası
  • E-Mail bilginiz
  • Cep telefonunuz
  • Ruhsat bilgileriniz
 verdiğiniz bilgiler çerçevesinde, anlaşmalı bulunduğu sigorta firmaları arasından en ucuz trafik sigortası tekliflerini birkaç dakika içinde size sunacaktır. Kanuna göre, sigorta primlerinin belirlenmesinde kişisel bilgileriniz ve sahip olduğunuz araca dair bilgiler önemli olduğu için vereceğiniz bilgilerin gerçeği yansıtması daha sağlıklı teklifler almanızı sağlayacağından lehinize olacaktır.verdiğiniz bilgileri üçüncü kişilerle paylaşmamayı tahaahhüt eder. Bilgileriniz, sadece trafik sigortası sorgulama işlemi için gerekmektedir ve yalnızca sizin için hazırlanan tekliflere hızlı bir şekilde ulaşmanız amacıyla kullanılacaktır.
Sitemizi kullanarak, zaman kaybetmeksizin, size özel tekliflere ulaşabilir ve sitemiz üzerinden zorunlu trafik sigortanızıyaptırabilirsiniz. Online trafik sigortası işlemi ile bilgisayarınızın başından ayrılmadan, yalnızca birkaç dakika içinde trafik poliçenizi satın alabilirsiniz.

Aksigorta Allianz Sigorta Axa Sigorta Ergo Sigorta Eureko Sigorta Generali Sigorta Groupama Sigorta Güneş Sigorta HDI Sigorta Işık Sigorta Liberty Sigorta Mapfre Genel Sigorta Neova Sigorta Ray Sigorta Sompo Japan Sigorta Türk Nippon Sigorta Zurich Sigorta Unico Sigorta Kasko ile Trafik Sigortası Arasındaki Fark Nedir?


nasayfa Yardım Nasıl Yaparım? Blog Araç Sigortası Ödemesi En Ucuz Araç Sigortası Kaza Anı İletişim Araç Sigorta Teklifi Al Araç Sigorta Ücreti En Ucuz Zorunlu Trafik Sigortası Online Trafik Sigortası Satın Al Kullanıcı Sözleşmesi En Uygun Trafik Sigortası Hesapla Online Araç Sigortası Teklifi En Ucuz Trafik Sigortası Araç Trafik Sigortası Fiyatları Zorunlu Araç Sigortası Trafik Sigortası Fiyat Al Trafik Sigortası Ücretleri Trafik Sigortası Ödemesi Motosiklet Trafik Sigortası Fiyatları Online Trafik Sigortası İnternetten Araç Sigortası Yaptırma Trafik Sigortasi Yenileme En Uygun Araç Sigortası Fiyatları Trafik Sigortası Teklifi Al Ucuz Trafik Sigortası En Uygun Trafik Sigortası Hakkımızda Online Araç Sigortası Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatları En Ucuz Trafik Sigortası Fiyatları Motosiklet Trafik Sigortası Araç Trafik Sigortası Otomobil Sigorta Fiyatları Trafik Sigortası Fiyatları Zorunlu Trafik Sigortası Trafik Sigortası Online Zorunlu Trafik Sigortası En Uygun Araba Sigortası Araba Sigortası Araç Sigortası Hesaplama

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Ekonomide Olsun / Otomobil Dünyası / Sorunun Cevabını Arıyorum konu Başlığı En Uygun Trafik Sigortası Hangisi. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2016/09/en-uygun-trafik-sigortas-hangisi.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "En Uygun Trafik Sigortası Hangisi"

Yorum Gönder