Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

En Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Misafirliğe Gidilen Evde Tuvalete Sıçmak


hepimiz hayatımızda bu zor imtihan ile sınandık bugüne kadar. modern teknolojimizin çözüm bulamadığı nice sıkıntı.

bir yemek sonrasında ki muhabbet anında vurur aniden götümüze götümüze karısına baskına gelen bir koca gibi zorlar kapıyı "dan dan dan".

geçiştirmeye çalışırsınız ama nafile inatçıdır, azimlidir, yılmaz. oradan çıkacağım diyorsa çıkacaktır. artık son çare olarak izin istemek zorunda kalırsınız. orası bile ayrı bir sıkıntıdır lavabo nerede diye sorduğunuz zaman bakışları değişir sizlere.


"aaa herife bak hem yemeğimizi yiyor hemde gelip tuvalete sıçıyor" derler içlerinden. ayıplayan yadırgayan gözler eşliğinde boynu bükük yavaş yavaş uzaklaşırsınız derbi günü yenilen takımın taraftarı gibi. evin hanımı kapıya kadar refakat eder size. buyrun buraya sıçabilirsiniz dercesine.

işte en zor kısma gelirsiniz o an. yavaşça indirilir pantolon ve utangaç poponuzu iç anadolu ayazı yemiş klozete değdirirsiniz.

sıçma ayrı bir derttir. deliğe tutturmamak için çabalarsınız ses çıkar diye. götünüze hafif bir viraj verirsiniz kenarlara çarpsın ses gitmesin diye. virajın verdiği ivmeyi kaldıramayan bok kopup gider engin karanlığa doğru emin adımlarla. hız kazanan bok parçamız sert bir şekilde çarpar, yapışır klozete inatçı bir sevgili gibi.

tüm bu gecenin karanlığında fırtına öncesi sessizliğin şakaklarıza estiği, esen sessizlik havasının iliklerinize işlediği artık zor bölümü atlattım deyip yutkunurken usain bolt gibi fırlayan çişiniz tazyikli bir şekilde patlayıverir oracıkta. yaz yağmuru gibi kısa süren çişinizin ardından görevinizi tamamlamaya hazırsınızdır.

artık o bokun verdiği rahatlığıyla abanırsınız üstüne üstüne. oraya sıçarsınız artık yumuşak zemini hazırladınız siz ama o an en büyük hatayı yapmış olursunuz.

az önce klozete gazneli mahmud seferleri düzenleyen o götten eser kalmamış light erkek selami tatlılığında ayrılır oradan. o rahatlık ile sifon çekilir ve hatamızı anlarız. gitmez inatçı bok oradan gitmez artık. yapabileceğiniz pek bir şey yoktur artık 2. sifonu çekemezsiniz ev sahipleri şüphelenir.

"aa herife bak ya tuvaletin amına koydu". çekemezsiniz sizde ikinci sifonu. penaltı kaçırmanın verdiği hüzün eşliğinde çıkarsınız kapıdan sessizce içeriye girer kız arkadaşınıza ceren geç oldu hadi kalkalım artık der ve uzakça ayrılırsınız evden.

eve gider balkonda bir sigara yakar ve içinizden defalarca bir daha sıçmadan çıkmayacağım evden.. asla..

-hdproduction

Linki Arkadaşlarınla Paylaş

URL: HTML link code: BB link code:
Haberin Kategorisi Enteresan Olaylar / İçinden Geldiğince / Takara Tukara konu Başlığı Misafirliğe Gidilen Evde Tuvalete Sıçmak. Bu haberi paylaşacağınız URL http://yenisozluk.blogspot.com/2016/09/misafirlige-gidilen-evde-tuvalete-scmak.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Misafirliğe Gidilen Evde Tuvalete Sıçmak"

Yorum Gönder